اگه یک کارت گرافیک سری 2400 یا 3400 روی این مادربرد بزارین ، مادربرد این کارت رو با گرافیک مجتمع روی خودش کراس فایر می کنه و کارایی ر تا حدودی بالا می بره!! البته چون جفتشون ضعیفن ، مجموعشون هم ضعیف می شه!نقل قول:
اگه یک کارت گرافیک سری 2400 یا 3400 روی این مادربرد بزارین ، مادربرد این کارت رو با گرافیک مجتمع روی خودش کراس فایر می کنه و کارایی ر تا حدودی بالا می بره!! البته چون جفتشون ضعیفن ، مجموعشون هم ضعیف می شه!نقل قول:
دوست عزیز من V22 از AOC رو پیشنهاد میکنم چون خودمم هم خریدمش و راضیم البته 230 نیست و 250 هست ولی ارزششو داره و البته 22 اینچ
اگه توضیح بیشتر درباره این مانیتور میخوای:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336902
از این مانیتور خیلی خوشم اومد!نقل قول:
فقط بازم سواله همیشگی واسم پیش میاد که با این رزولیشن بالایی که این مدل داره میتونم با کارت گرافیک 7950GT بازی کنم؟!
بستگی به بازیش داره! مثلأ مطمئنأ کرایسس و gta4 رو می توندی با سطح جزدیات مطلوب بازی کنید ولی تو بازی هایی مثل cod5 , fifa10 مشکل ندارین.نقل قول:
سلام
من یه مانیتور برای کار با نرم افزارهای سه بعدی و گرافیکی می خواستم
قیمت هم کمتر از 220 تومن
19 یا 20 اینچ
رزولیشن بالاتر از 1000*1000
تاخیر کمتر از 5 میلی ثانیه
کنتراست 20،000:1 به بالا
راستش کلی گشتم تا سامسونگ T200 رو پیدا کردم که قیمتشم 220 بود اما حالا می گم کم یاب شده و نمایندگی آمل می گه داره ولی 260 تومن! نمایندگی تهران می گه نداریم!
بعدش بازم گشتم اما چیزی بهتر از LG L1755 TQ که 17 اینچیه پیدا نکردم .....
اگه می شه یه مورد خوب واسم گیر بیارین....
متشکرم
یا علی
سلام و اگه کار گرافکی خیلی پیشرفته انجام می دین ، باید بگم که این مانیتور های lcd موجود ، همشون از پنل ارزون nt استفاده می کنند و تعداد بیت رنگشون کامل نیست ، برای همین ممکنه که اذییتون کنه!نقل قول:
samsung 2053 هم مناسبه.
دوستان من امروز W2053S رو از رايان صبا سفارش دادم (فردا براي پرداختش اقدام ميكنم)
تا اينكه برخوردم به مدل W2053TQ و اين يكي با توجه به كارايي بالاترش بيشتر جذبم كرد
حالا اصولاً من با گرافيك !7300LE
-1ماكسيمم چه كارايي از هر كدومشون مي تونم انتظار داشته باشم يا اصلاً مي تونم بخرم يا نه؟اصلاً TQش وارد بازار شده و ضمناً قيمتش زياد با اون يكي فرق داره؟
2-و اينكه در مورد خروجي DVI و زمان پاسخگويي كه مزيتاي TQ هست به S توضيح بفرماييد ممنون ميشم.
دوستان اگه ميشه سريعتر جواب بدن چون امروز بايد تو ساعات اداري سفارشو تكميل كنم و يه كم پشيمونم.
بچه ها از این مدل خیلی خوشم اومده: V22 LCD-WLED
نظرتون چیه؟
بخرم؟
شما یا کارت گرافیکتون تو مانیتور 22 اینچ نمیتونید بازیها رو خوب اجرا کنید به نظر من همون t1900 رو بگیرید یا فوقش t200 ولی دیگه بزرگتر از 20 اینچ نگیرید.نقل قول:
بیقیه ی دوستان هم نظره این دوستمون رو تایید میکنند؟!