سلام. من تازه واردم! 1 هفته میشه که دارم اینترنت رو زیرو رو میکنم تا بین 2 مدل sony w550 و پلاسما g10 یکی رو انتخاب کنم. خونه ما نور زیادی داره بیشتر شبکه های داخلی رو نگاه میکنیم. دیگه تا 2200 قیمتش باشه. شمارو به خدا راهنمایی کنید! :41:
Printable View
سلام. من تازه واردم! 1 هفته میشه که دارم اینترنت رو زیرو رو میکنم تا بین 2 مدل sony w550 و پلاسما g10 یکی رو انتخاب کنم. خونه ما نور زیادی داره بیشتر شبکه های داخلی رو نگاه میکنیم. دیگه تا 2200 قیمتش باشه. شمارو به خدا راهنمایی کنید! :41:
اگر نور خونتون خیلی زیاد هست بهتر هست سونی W550 رو انتخاب کنید چون رفلکشن کمتری داره ولی برای شبکه های داخلی و ماهواره G10 تصویر مناسبتری ارائه میده.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. اما در تاپیکهای دیگه خوندم که G10 برای شبکه های داخلی خوب نیست و برای HD عالیه. w550 برای HD چطوره؟ کیفیت ساخت کدوم بهتره؟ ممنون :11:نقل قول:
به نظر من سونی رو بی خیال شو به سامسونگ فکر کن
چون دکور بهتری داره، قیمتش ارزونتره و امکاناتش بیشتره
حتی میتونی به LED سامسونگ فکر کنی
از لحاظ فنی LED سامسونگ رو پیشنهاد میکنم مثلا B6000
از لحاظ کیفیت ساخت سونی
B6000 قینتش چنده؟ امروز میخوام بخرم. تا دیروز بین G10 و W550 شک داشتم حالا B6000 هم اضافه شد. :31:
حدود 2400 باید باشه
با سلام دوستان یه سوال 32 b690 تو بازار هست چرا تو گوگل هر چی میگردی چیزی نمیاد؟؟؟ بین این مدل و اسکارلت lh70 کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
LEDهاي ال جي (lh90) بهتر از سامسونگ نيستن؟؟؟نقل قول:
تو cnet كه بالاتره/////////
يه مقاسه انجام بدين لطفا
بنظر من در لوازم صوتی و تصویری سامسونگ سرتر ار ال جی هست در همه لحاظ بخصوص زیبائی و کیفیت
البته با سینما و دوربین بدون اونا حداقل 500-600 تومن قیمتش کمتر میشه.نقل قول: