چرا کسی نظرشوو در باره ی اونایی که میخوام بگیرم تو اون عکس بالایی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون دو تایی که تو اون بالایی گذاشتم بده خودتون نظرتون رو بگید که کدوم رو بگیرم.
راستی اگه کلمه ی burst رو معنی کنید ممنون میشم.
Printable View
چرا کسی نظرشوو در باره ی اونایی که میخوام بگیرم تو اون عکس بالایی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون دو تایی که تو اون بالایی گذاشتم بده خودتون نظرتون رو بگید که کدوم رو بگیرم.
راستی اگه کلمه ی burst رو معنی کنید ممنون میشم.
نظر بدین دیگههههههههههه.من میخوامم خیلی زود یک اینترنت بگیرم لطفا نظرتون رو بگید سرم کلاه نره.ممنون
اخه اون ماله مشهده ... اين جا هم در مورد اين بيشكامان اصفهان صحبت شده !!! فكر نكنم كسي اون ورا از اين ISP داشته باشه !!!
ممنون.میدونم اینجا جاش نیست ولی صبانت هم اینجا نمایندگی زده و من هم اولین مشتریشم اگه بگیرم.چیکار کنم.خوبه.نقل قول:
سلام
دوستانی که از سرویس شبانه پیشگامان در اصفهان استفاده میکنند کسی هست که دیشب دانلود گذاشته باشه؟
دانلود شبانه پیشگامان برا 512 نصف میشه تو شب؟
دوست من شهر به شهر فرق میکنه،من که اصفهانم با 256 توی روز دور و بر 70 دانلود دارم اما توی شب سرعت میاد پایین،زنگ بزنید پشتیبانی این سوال رو بپرسید جوابتون رو میگیریدنقل قول:
کی گفته پیشگامان دزد نیست؟نقل قول:
خواب دیدی یا جن گازت گرفته؟
پیشگامان یکی از گرونترین و کم فروشترین isp هاست
در ضمن دزدی ربطی به تهرانی بودن و غیر تهرانی بودن نداره این یادت باشه
هر چی باشه تهرانیا از بعضی شماها.....
لا اله الا الله
بحث تهرانی و .... نیست اون دوستمون به شوخی گفت ولی در حال حاضر پیشگامان در اصفهان به نظر من از نظر کیفیت و قیمت خیلی مناسبهنقل قول:
سایت نداره این شرکت ؟!؟!