-
باید با خودت رو راست باشی اگر می دونی با یه انرژی بیشتر و روش بهتر از سال گذشته می تونی حرکت کنی پس با توکل شروع کن ولی اگر می خواهی همانند سال گذشته درس بخوانی و برنامه جدید برای امسال نداری 100% از دوبار کنکور دادن پشیمون می شی
فکر نکن اگر امسال بیشتر بخونی نتیجه بهتر می گیری باید امسال روش بهتری پیش بگیری نه صرفا مطالعه.
موفق باشی:46:
-
موضوع اینه که ببینی تو دو طرف چی داری ؟ اگه امسال بری دانشگاه چی میشه و اگه نری چی ؟
مثلا وضیعت من اینه که کنکور برام فقط معنی درس و دانشگاه نمیده یه فرصتیه واسه این که ببینم چه قدر میتونم به تواناییهام اعتماد کنم چقدر میتونم با تلاش به هدفت برسم . امسال گذشت فقط یه اتفاق نیوفتاده که اونم نیاوردن رتبه خوب باشه یه سری تجربه هم باهاش بوده . من میخوام از اتفاقاتی که امسال افتاده استفاده کنم طوری که بعد پشیمون نشم . دور و بر من هم کسایی هستن که با موندنم مخالفن ولی وقتی میبینم هیج چیزی نیست که باعث رغبت به دانشگاه رفتن با این وضعیت برام باشه نیست، موندنو و تلاش کردنو خوب رفتنو انتخاب میکنم.
با آرزوی موفقیت
-
-
سلام دوستان
من امسال به سراسري زياد اميدي نداشتم و رتبه من شد 23000
ازاد ترازم شد 6200 ولي انتخاب اول قبول نشدم (IT تهران جنوب) انتخاب دومم شيمي معدني شهريار بود كه قبول شدم
ميخوام واسه ساله ديگه بخونم ولي سراسري رو ميترسم دوباره شركت كنم چون شنيدم امسال تاثير معدل 50% و من معدلم 12/5 حالا به نظرتون خوبه كه من شيمي شهريار رو يه ترم برم بعد واسه ساله ديگه كنكور ازاد بدم بيام صنايع يا نرم افزار تهران شمال تطبيق واحد بدم
صنايع تراز امسالش 6300 بوده و نرم افزار هم 6000 بوده به نظر شما كدوم بهتره
اين رو هم بگم كه سال پيش من درس خوندن جدي ام كلا 2 ماه بود اونم روزي 6ساعت حداكثرش بود
يه سوال ديگه اينكه امسال دانشگاه ازاد معدلا رو تاثير داد؟ تاثيرش براي ساله بعد چقدره و شانس منو چقذر پايين مياره؟
اگه منو راهنمايي كنيد يك دنيا ممنونتون ميشم:11: