با سلام
بعد از 20 دقیقه بازی چراق وسط شروع به چشمک زدن مکنه و opening میده درايوم lite-on است باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
بعد از 20 دقیقه بازی چراق وسط شروع به چشمک زدن مکنه و opening میده درايوم lite-on است باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
شما کنسولت رو کی خریدی ؟
چند دفعه این اتفاق افتاده ؟؟
چند تا چراغ روشن میشه ؟؟ رنگش چیه ؟؟
اقا این اموزش اپدیت فایرورم لایت انم میزاری با این jungel flasher 1.69
لطفا کمک کنید . میشه آموزش آپدیت به 1.61 را در درایو liteon ورژن 74850 بدین خیلی ممنون
سلام سعید جان دارایور ایکس باکس من pilips/liteon با ورژن 74850c نمیدونم که فریموری چیه و اپدیتش هم ندارم راستی iXtreme-LT به درایور من می خوره
سلام عزیزمنقل قول:
شرمنده دیر جواب دادم
بله اگه درایو شما LitOn باشه مشکلی نداره.
برای تشخیص نوع iXtreme هم اگه 1.6 به پایین باشه بازی های جدید رو اجرا نمیکنه و باید حتما توسط دیسک activate.sio اجرا بشه.
اگه 1.61 باشه دیگه نیازی به دیسک activate.iso نداره و همه رو اجرا میکنه.
LT هم فعلا برای درایو های LitOn اومده یعنی برای شما و دوستانی که این درایو رو دارن.
راستی سعی کنید پیش کسی برید که بدونه LT چیه وگرنه ممکن هست واستون 1.61 بریزه.
دوستان سلام
یه مشکلی که تا حالا کسی با اون برخورد نکرده
من cd taken 6 رو گذاشتم مثل بقیه دوستان خواست که update کنه بعد از update داشبوردم قفل کرد یعنی نشون می ده ولی هیچ کاری انجام نمی ده.با flash داشبورد را update کردم ولی نشد تمام کارهایی رو که اساتید گفته بودند انجام دادم اما باز قفل بود
بردم توپخونه frimwear driverرو به 1.61 update کرد ولی باز داشبورد قفل بود گفتند ما اولین باری است که می بینیم.و نتونستند کاری کنند حالا نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.
لینک خرابهنقل قول:
اول باید برنامه Jungle Flasher رو دانلود کنید که شامل PortIO32 و فریموری 1.6 نیز میباشد.. (از لینک زیر میتونید این برنامه رو دانلود کنید)
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/277816595/FW_1.6_-_JungleFlasher.rar.html
من با روش اول این کار رو کردم ولی تو قسمتی که باید کنسول رو خاموش روشن کنم پیام 0x073 رو هرچه قدر روشن خاموش می کنم نمی بینم(البته چند قسمت از آموزش رو انجام نداد چون اصلا اون گزینه ها رو ندیدم تا بخوام انتخابشون کنم.)
اشکال روش دوم هم این بود که اولا portio32.exe رو هرچی گشتم پیدا نکردم و در عوض برنامه Jungle Flasher از سایت اصلی دان کردم که توش portio32.sys وجود داشت ثانیا وقتی Unlock BenQ رو می زنم می گه که تابع فقط یه Enter برگردونده و هر کاری می کنم نمی شه.
لطفا کمک کنید.
دوستان واجبهها...