واقعا ممنونم دوست عزیز حرف جالبی گفتینقل قول:
مسلمون واقعی برای تنها چیزی که احترام قائله ایدئولوژی خودشه و بس. احترام به حق دیگران، از انسانیت و وجدان آدم سرچشمه میگیره.
Printable View
واقعا ممنونم دوست عزیز حرف جالبی گفتینقل قول:
مسلمون واقعی برای تنها چیزی که احترام قائله ایدئولوژی خودشه و بس. احترام به حق دیگران، از انسانیت و وجدان آدم سرچشمه میگیره.
مسلمان واقعی کسی نیست که دو من ریش گذاشتهنقل قول:
نه
اصلا از بس دور شدیم
همشمه تقصیر ملت نیست پلیس راهنمایی ما از سربازی استفاده می کند که هیچ آموزشی ندید ه است
جز 6 ماه آموزش نظامی
ولی بحث من سر این مسئله هستش که تا وقتی قانون ما قانونمند نباشه نمیشه از مردم توقع رعایت کردن قانون رو داشت
یک مثال ساده میزنم که متوجه منظورم بشین دوستان
ببینید شما دارید توی یک اتوبان با سرعت مجاز 120 که خود قانون این اجازه رو بهتون داده رانندگی میکنید
یهو یک فرد x میزنه وسط اتوبان حالا چرا شما از لحاظ قانون ایران مقصرید در حالی که اگر قانون قانون باشه بستگان متوفی باید خسارت ماشین شما رو هم بدن یا اگه شما پشت 18 چرخ باشید باید مثل موکت کنیدش و حتی پیاده هم نشید(به نظر من این یعنی قانون)
یا چرا اکر زیر پل عابر پیاده به یک فرد پیاده بزنید بازم شما مقصرید؟
در صورتی که در تمامی دنیا عابر پیاده مجرم شناخته میشه؟
حالا سوالی که اینجا باقی میمونه
اینه که چرا من باید قانونی رو که خود این قانون قوانینی رو که وضع کرده اجرا نمیکنه, رعایت کنم؟
درست قانون ما هم خیلی ایراد دارد کامل موافق هستم
سلام.
چند ماه پیش داشتم با پسر خاله توییه خیابون میرفتیم که یه راننده با یه پلیس دست به یقه شدن
وقتی که هم دیگه رو میزدن باید میدید دک پوز هم دیگه رو داغون کردن. پرسیدیم گفتیم چی شده
گفتن سره 500 تومن نوشتن جریمه درگیر شدن.
دوستان به نظر من مامورایه ما هیشکدوم دارای صلاحیت نیستن و همینجوری از رو معده جریمه مینویسن
که نتیجه هم میشه کتک خوردن مامور بیچاره که درست تفهیم نشده.
سلام.
چند ماه پیش داشتم با پسر خاله توییه خیابون میرفتیم که یه راننده با یه پلیس دست به یقه شدن
وقتی که هم دیگه رو میزدن باید میدید دک پوز هم دیگه رو داغون کردن. پرسیدیم گفتیم چی شده
دوستان به نظر من مامورایه ما هیشکدوم دارای صلاحیت نیستن و همینجوری از رو معده جریمه مینویسن
اینکه خوب چند وقت پیش بخاطر 5 تومن رشوه یه بدبخت ؟نقل قول:
سلام.
از ماموری که با 1000 تومن رشوه هم راضی میشه بیشتر از این نبایدانتظار داشت .اصولا ساختار مجریان و ناظارن قانون انتظامی کشو مشکل داره حتی نحوه انتخاب کادر
از بحث دور نشمی ما منظورمون فرهنگ رعایت قانون هستش
یه جمله ای رو استادم تو کلاس یه بار گفت :قانون بد از بی قانونی بهتر است اگر درست اجرا شود.
درن رابطه نمایشگاه کتاب غرفه راهنمایی رانندگیم دیدین؟!