-
من با بیشتره مرورگرها کار کردم ... ولی از موقعی که Firefox را پیدا کردم و یک سری به تاپیکش تو همین انجمن P30world زدم و با اضافه کردن چند اکستنشن دیگه به فایر شک ندارم...
سرعت ... امنیت ... راحتی ... تنوع ( استفاده از Theme و ...) ...
البته IE هم تو نسخه بتا خیلی از امکانات فایر را اضافه کرده.... فکر میکنم وقتی نسخه نهایی بیرون بیاد حسابی مشتری های جدید بگیره
-
آقا حميد من که نگفتم حتما سرعت اپرا بيشتره
گفتم به نظرم چون زياد با فاير فاکس کار نکردم.
ممنون از راهنماييت .
-
من به اپرا رای دادم اگر دو سه تا از ایرادات جزییش رو نادیده بگیریم حرف نداره یک سر به اجمن اپرا بزنید تا بفهمید چکار که نمی کنه در مورد فایرفاکس هم قبول دارم که اکستنشن های بی نظیری داره ولی به نظر من مرورگری خوبه که بلافاصله بعد از نصب اکثر امکاناتش در اختیارت باشه مثل اپرا
و اما در مورد IE:
اینکه همه ملت ازش استفاده میکنن که دلیل بر خوب بودنش نمیشه و اینکه همه سایت ها رو باز میکنه هم همه میدونیم چیه من همینجا از طرفداران Ieعاجزانه تقاضا میکنم یک انجمن به نام IE م و امکاناتش بزنن تا ما هم بدونیم چه امکاناتی داره که ما بی خبریم شاید برگشتیم سر همون خونه اول :biggrin:
-
ببینید در مورد اینکه می گن فایرفاکس چرا امکانات زیادی نداره و باید برنامه های جانبی روش نصب کرد باید بگم که یه سیاستی پشت این موضوع خوابده که شاید مهمترین علت معروفیت فایرفاکس هم همین باشه . ببینید مردم دنیا کلا تا قبل از فایرفاکس از ie استفاده می کردن و چیزی حدود چند درصد متعلق به قیه مرورگر ها بود .
با توجه به اینکه قبل از اومدن فایرفاکس مروزگز های موزیلا - اپرا - اوانت و ... وجود داشتند و شکی درشون نبود که از نظر امکانات - امنیت و سرعت بهتر از ie هستند ولی با این حال آمار نشان از قدرت ie می داد . حالا حتما یکی می پرسه چرا ؟ مگه مردم بلا نسبت مشکلی دارند و .... . در اینجا باید بگم که چند تا مورد برای قدرت ie وجود داره :
1- بی اطلاعی کاربران اینترنت
2- نصب بودن ie روی ویندوز
3- اهمیت ندادن به سرعت - امنیت و ...
4- و ...
در مورد اول باید بگم که 80% کسانی که از ie استفاده می کنن جز کاربران مبتدی اینترنت هستند و از اینترنت چیز زیادی نمی دونن
و اون 20% دیگه دلایل خاصی دارند از جمله سازگاری و ...
یه مشکلی که به بقیه مرورگر ها از جمله اپرا و موزیلا می گرفتند این بود که وقتی کاربری اونو نصب می کنه از قیافه اش می ترسه و بی خیالش می شه !!!
موزیلا اومد فایرفاکس رو بر اساس ساده بودن ساخت و حتی کلید های میانبرش رو عینا مانند ie درست کرد و هرچه قدر می تونست اونو ساده کرد و امکانات ضروریش رو برداشت ولی با توجه به این اوضاع بازم طرفداری نداشت چون امکاناتی نداشتن بنابراین برنامه های الحاقی رو درست کرد که با توجه به کاربرد و سلیقه ، کاربر می تونه اینا رو نصب کنه .
همین ساده بودن فایرفاکس باعث معروفیتش شد . شک نکنید . موزیلا خیلی راحت می تونست این برنامه های جانبی رو روی فایرفاکس بزاره ولی می شد موزیلا ! اگه به سایت موزیلا برید 2 تا مرورگر می بینید : 1- موزیلا 2- موزیلا فایرفاکس
موزیلا خیلی قدیمیه و امکانات خیلی زیادی داره پس نتیجه می گیریم هدف موزیلا ساده بودن بوده
برای مثال من انتقاد هایی که در مورد اپرا خوندم بیشتر این بود که کلید های میانبرش با ie فرق می کنه و محیطش یه کم ترسناکه . و فکر می کنم که این عامل مهمترین عامل نا موفق بودن اپرا در 10 سال باشه . بطوری که در حال حاضر کمی بیش از نیم درصد رو به خودش اختصاص داده در حالی که شایسته یه بیشتر از اینهاست .
به هر حال رابط کاربری آسان داشتن به نظر من عامل معروف شدن ف ف هست که الان کمی کمتر از 10% رو در اختیار داره .
پس این عامل باعث موفقیت ie و شکست بقیه مرورگر ها شده البته نباید عامل وجود ie در ویندوز رو نادیده گرفت
-
Opera با فایر برابر شد!!!
من که اصلآ با اپرا حال نمیکنم فقط یک نکتش جالبه اونم دانلود منیجرشه...بقیه چیزاش به درد نخوره... البته این نظر من بود :)