سلام
ببخشید نمیدونستم شرکت htc یه جورایی به شما ارتباط داره وگرنه چنین چیزیو نمیگفتم که بهتون بر بخوره اینجا قسمت مشاوره هستش وقتی یه نفر تایپیک میزنه از شما جواب میخاد ...........نه اینکه بزارید و بگید من فردا میام جوابتونو میدم
در ضمن اینجا همه میدونن
که آیفون با قلم کار نمیکنه در ضمن با نوکه دماغتون کار نمیکنه چون نوک دماغتون موقعی که هوا سرده بی حس میشه و نمیتونه کار دستو انجام بده بهتره یه سر به تایپیکه اخبار تلفن همراه بزنین و ببینین که هفته ای چند تا برنامه و کاراکتر های جالبی برای آیفون میاد
همونطور که از اسمه مکینتاش پیداست رابط کاربری گرافیکی بالاست که همرو مجذوب خودش کرده با قیمتی که دارن این دو گوشی آیفون بهتره بیخود ملت نمیرن بخرن این گوشی رو و بیخود نیست که پر فروشترین گوشی دنیاست یه حقیقته باید قبول کرد من برنده مورده علاقم سامسونگه اما نیومدن بگم i900 بخر یا omnia hd
چرا به دلیله اینکه باید راهنمایی درست کرد الان نمیشه از امکاناته این گوشی استفاده کرد شاید تا 2 ماهه دیگه اپراتورها این امکاناتو در اختیاره کاربرا قرار بدن هرکسی گوشی میخره صرفا گوشیرو واسه 1ماه یا 2 ماه نمیخاد
هر کسی که آیفون داره اینو میدونه که کار کردن با گوشیهای دیگه واسشون سخته در ضمن شما اگر دستشویتون بگیره میتونین با آیفون یکی از نزدیکترین توالتهای محل ترددتون رو رزرو کنین پس این مشکل از گوشی نیست مشکل از اپراتورهای کشوره که به شما این خدماتو نمیدن بهتره(در ضمن نظر شخصی یدونست نه اینکه کل تایپیکو با نظراتتون پر کنید(اسپم) و تایپیکو منحرف کنین هر کسی تو این تایپیک نظر مثبتی در مورد آیفون میده شما میریزین سرش .
به هر حال من نمیگم hd نگیره .چون hd واسه خودش قولیه
امااااا
1_ قیمتش خیلی بالاست خیلی از این حرفا میتونه کمتر باشه
2_اینکه هرکسی با آیفون نمیتونه کار کنه (بعدا به حرفه من میرسین )
آیفونن خیلی سر تر نیست اما اونقدرا هم که شما میگید بد نیست
شاد باشی
:40:
بهتره ادامه پیدا نکنه