نقل قول:
سلام . . .نقل قول:
دوستان ، هدف من از ایجاد این تاپیک چیزی نیست جز نظم بخشیدن به این بخش ، همین !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا" از عنوان تاپیک مشخصه که منظوره من چیه !!
شما درست میگین ، برای هر بازی باید یه تاپیک جداگانه زده بشه ، ولی در چه صورت؟؟ در صورتی که اولا" : یه توضیح کامل درباره اون بازی داده بشه و دوما" بازی رو با تمام ابعاد ارائه شده قرار بدن !! غیر از اینه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که خیلی از تاپیک هایی که من اینجا دیدم به این شکل نبوده !! یعنی در هحدی نبوده که براش یه تاپیک زده بشه !! )
تو این تاپیک برای راحتی بسیاری از دوستان بازی های جاوا با ابعاد 240x320 قرار میگیره ، برای یک دست و منظم کردن بخش !! یعنی چی؟؟ یعنی اگه بازی باشه که فقط با این ابعاد عرضه شده بهتره که تو مرجع پست داده بشه ، وگرنه اگه کسی تمام ابعاد بازی رو داشت بهتره که یه تاپیک کلی مخصوص اون بازی بزنه !! . . . و منم سعی میکنم بازی با این صفحه نمایش رو تو این تاپیک قرار بدم . . .
( هرکسی بازی جاوا فقط با این صفحه نمایش میخواد بیاد تو مرجع . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ایشالله که منظورمو خوب رسونده باشم ، اگه نه که . . . . . . هرجور صلاح میدونید !!