نقل قول:
بازم سمند و 405؟؟؟
محمد جان گفتیم که 405 هم دیگه با abs و ebd هم عرضه میشه
بسته به سلیقه مشتری داره
حدود 500 گرون تر هست
از نظر داخل هم من به شخصه(سلیقه) 405 رو دوست دارم و داخل سمند احساس خفگی میکنم
چون دید کافی ندارم
شاید به خاطر اینکه قدم بلند نیست
بعدش محمد جان ماشین نمیخریم که باهاش مسابقه بدیم
ماشین ریس چیز دیگه ایه
توی کورس های خیابونی هم بیشتر به دست فرمون راننده بستگی داره
امير جان 405 الان همشون SLX نيستن منظور من 405 هاي معموليه !!! در ضمن 405 SLX قيمتش 500 تومن از معمولي گرونتر نيست بلكه بيشتره !!!
نقل قول:
در شرایط مساوی قدرت موتور, تورک, آیرودینامیک، داون فورس و غیره... ماشینی که سنگین تره در شتاب گیری همیشه عقب تره و فرقی بین دنده 2و3 یا 7 یا 45 یا 920 نداره. f= m*a لذا a=f/m به بیان ساده : وزن بیشتر شتاب کمتر.
سباستين جان من خودم اينا رو ميدونم . ولي ضريب آيروديناميك سمند با 405 يكيه ؟؟؟؟
نقل قول:
محمد جان ازت خواهش میکنم تعصب رو بذار کنار
برادر سباستین که داره با دلیل صحبت میکنه
دوستان و منم اگه میگیم 405 نه بخاطر تعصب که با دلیله
نمیگم سمند بد،برعکس ماشین خوبیه اگه امکانات رو به رانندگی ترجیح بدین
امکان نداره که شما ماشین شناس باشی و پشت یا توی هر دوتا نشسته باشی و بتونی این قضیه رو کتمان کنی
بازم بنظرم بحث در مورد 405 و سمند بیهودس چون نه من نوعی حاضرم حرفتونو قبول کنم و نه شما حرف منو
بازم میگم نه از روی تعصب بلکه به عنوان کسی که اول مجبور کردم خانوادمو سمند بگیرن اما بعد 6ماه فروختیمش و الان 4ساله 405داریم چون واقعا نه با روحیات من و نه پدرم جور در میاد که مثل یک پیرمرد رانندگی کنیم و بجاش از امکانات ماشین لذت ببریم
پس بنظر من موقع راهنمایی کردن ببینیم فرد چه خلق و خویی داره و چی واسش ملاکه و بعد یک ماشینو بهش پیشنهاد کنیم
نه اینکه یک ماشینه خاص رو بکوبیم در حالی که به قضیه واقفیم
منو بخاطر پر حرفیم ببخشید اما احساس کردم یکجا باید این قضیه تموم بشه
یا حق
رضا جان اصلا بحث تعصب نيست . من خودم دوست عزيزم سباستين جان رو ميشناسم ولي قبل از اينكه توي فروم عضو بشم پست هاي مفيد ايشون رو ميخوندم اگه اشتباه نكنم ايشون از 8 سالگي پشت ماشين نشستن پس صد در صد خيلي چيز ها رو ميدونن كه من نميدونم پس سرور ماست .