برا چی....؟!؟! خوب دیر تر ناهار بخورن...!! شکمو ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!!نقل قول:
2 ساعت معرفی گوشیهای سامسونگ به تعویق افتاد .
فکر کنم ، به خاطر همزمانی با کنفرانس نوکی این کارو کردن...!!
برا چی....؟!؟! خوب دیر تر ناهار بخورن...!! شکمو ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!!نقل قول:
2 ساعت معرفی گوشیهای سامسونگ به تعویق افتاد .
فکر کنم ، به خاطر همزمانی با کنفرانس نوکی این کارو کردن...!!
سامسونگ از wqvga رفت به qhd .
هنوز سامسونگ این گوشی رو رو نکرده .
حتی سایت رسمی سامسونگ که این اطالاعات رو نوشته بود الان بسته شد !
نوشته ساعت 1 بعد از ناهار :دی
ملخصیم .
hd میشه 1024*720 ....!!! Qhd میشه نصف این .!!نقل قول:
میگم qhd چی هست؟!
یعنی رزلوشیون صفحش نصفه hd یا همون 640*360 هست....!! (عجب چیزه خری میشه....!!).
حالشو ببرین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه صفحه نمایش Omnia HD با 5800 نوکیا :
.مقایسه با ipodTouch
با وضوح qhd و رزولوشن 640×360
این دقیقا رزولوشن ان 97
و 5800 نوکیاست
جالبتر اونه که رزولوشن ای دو سونی اریک هم همینه !
ال سی دیش خیلی با کیفیته.....!! خفن آلوده....!!
راستی ، امیر داستانه این s5600 چیه....؟!؟! یعنی چی ... "samsung s5600 revealed, but not by samsung"
دوستان ناراحت نشن ولی این Mobile-review رو بیخیال شین دو زار اعتبار نداره حرفاش .....من هر چی ازش خوندم غلط از آب در اومده....
چندتا عکس از اینترفیس Omnia HD :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر ساعت چند بیایم واسه سامسونگ
من شارژ ندارم
میترسم وسط کار دیس شم !!