metapolice2000 جان ، دوست عزيز ، امروز ظاهرا ديتاشون قطع بوده چون براي من هم نشد از اين مشكلات فني پيش مي آد.
حتي اين مشكل در سايتهاي ارسال sms هم بوجود آمد .( متاسفانه !)
فردا يك باره ديگه امتحان كن !
Printable View
metapolice2000 جان ، دوست عزيز ، امروز ظاهرا ديتاشون قطع بوده چون براي من هم نشد از اين مشكلات فني پيش مي آد.
حتي اين مشكل در سايتهاي ارسال sms هم بوجود آمد .( متاسفانه !)
فردا يك باره ديگه امتحان كن !
دوست عزیز اولا فارسی بنویس (طبق قوانین انجمن) ثانیا سعی کنید در نوشتن تاپیک ها از ادبیات مودبانه تری استفاده کنی ما گفتیم افسونگر مسنجری هست که قابلیت اس ام اس هم داره و بیشتر تاکیدمون روی مسنجر بودن و فارسی بودنشه . سرویس اس ام اس در درجه بعدی قرار داره که طبق گفته دوستمون احتمالا مشکل از سرور هست و حل می شه.نقل قول:
نوشته شده توسط metapolice2000
ثالثا چون سرویس sms افسونگر تازه کاره و در مرحله آزمایشی قرار داره پس چنین مشکلاتی هم بعید نیست.
موفق باشید :happy:
منم نتونستم اس ام اس ارساي كنم
اصلا برا من گزينه كليك نداره و ميگه بايد وار د يكي از تالار ها بشي تا فعال بشه
به هر حال من كه تونستم چيزي بفرستم
راستي اين مسينجر سرويس voice نداره؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط metapolice2000
اون ساعتی که شما میگین من تو هیچ سایتی نتونستم sms از تو اینترنت به موبایل بفرستم احتمالا همشون خراب بودن
وحید جون خیلی خوشحالم که بالاخره تونستی افسونگر رو نصب کنی . لازمه این که بتونی sms ارسال کنی اینه که وارد یکی از رومها بشی. در ضمن افسونگر فعلا امکان voice نداره احتمالا در نسخه های آینده این امکان هم بهش اضافه بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط vahid19
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط razel
چاکرم همشهری
اره بالاخره تونستم این مسنجر رو نصب کنم
من وارد تالار ها هم شدم ولی فعال نشد حالا باید بازم امتحان کنم
فقط مشکلی که هست این هست که کسی این مسینجر رو نمیشناسه و تالار ها هنوز ساکت هست
و این که برای بهتر شدن باید سرویس صدا رو هم هیش اضافه کنن
امید وارم این برنامه made in وطن هر چه سریعتر بین کاربران اینتر نت جا بیوفته
با سلام خدمت دوستان اميد وارم روزي برسه كه اين افسونگر نرم افزاري پر كاربر در ميانه ايرانيان باشه فعلا كه دارم دانلود ميكنم خدا كنه واسه من ايراد و ارور نده
سلام
خدمت عزيزان
من الان تقريبا 4 رووزه دارم تلاش ميكنم ولي نميفرسته
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم سعي كردم نشد
راهش چيه ؟
دوستان طبق گفته اقا محسن سرویس اس ام اس افسونگر تازه شروع به کار کرده و قرار که مشکلات رفع بشه