خطاب به دوست عزیز reza azimy_rw:
قیمت لایسنس کوئست رو نمیدونم. چون دقت نکردم..ولی فکر کنم منظور شما رو فهمیدم : البته حدس میزنم که شما با کنایه میخوای بگی که :
اگه منظورتون اینه ! شاید راست میگی ... ولی من قیمت پائین در برابر کارائی خوب رو گفتم ! به خاطر داشته باشید که قدیمیها میگن "هرچی پول بدی اش میخوری!"
و خطاب به دوستم saiiddz: اقا دارم دوستانه و برادرانه بهت توصیه میکنم این فکر ها رو از سرت بیرون کن !
مطمئنی ؟ بشین فکر کن .ره 100 ساله شاید نباشه ولی 10 ساله که هست ! نیست ؟
میتونم بگم کاملا در اشتباهی ! بازی هایی هستند که داستان فوق العاده ای داشتن ولی موفق نبودن !
کاملا اشتباه ! میتونی به بازی هایی مراجعه کنی که گرافیک قابل انتظاری داشتن ولی هیچ کوفتی نشدن ، چرا چون توی هوش مصنوعی و داستان و گیم پلی و ... مثل بچه ابتدایی عمل کردن.
عزیزم . برادرم ..داری میگی یوبی سافت ها !!! حواست هست !؟؟ برو تاریخچه یوبی سافت رو بخون .بعد ببین چکار باید بکنی که فقط بتونی اونو با خودت یا بازی سازای ایرونی مقایسه کنی!!! مثل فرق چرخ سنگیه با مترو !!! ما نمی گیم برید چرخ رو اختراع کنید .ولی بدونید و بفهمید دقیقا چیه یه چرخ !!! تابعد بتونبد مترو بسازید !!!
اگه بهترین افراد رو هم داشته باشی : بهترین برنامه نویس ...بهترین گرافیست . بهترین سناریو نویس و ... یه قوانین دیگه ای وجود داره که باز دلیل نمیشه بازی خوبی بدی بیرون...نمیخوام کسی رو ناامید کنم..ولی نمیخوام کسی مثل 2-3 سال پیش خودم فکر کنه. شما میگی خودت میدونی چکار کنی...ولی نمیدونی چون هنوز به صورت جدی پا نگذاشتی به این عرصه تا مشکلاتش رو بفهمی! ببین عزیزم تو وقتی میری سربازی بهت از پایه میگن اقا جنگ چیه ؟ تاکتیک چیه ؟ تکنیک ؟ دفاع ها شخصی و گروهی و انواع اسلحه ها .کارکردشون . نوع و ..... همه رو میگن بعد مثلا دوره کماندویی میزارن و میفرستنت ماموریت. حالا به شما بیان یه دونه انبار مهمات و پیشرفته ترین اسلحه ها رو بدن ...وقتی بهترین ها رو داشته باشی و ندونی چطور با اسلحه ها کارکنی ...نتونی نیروهای چریکی سازماندهی کنی .. و استراتژی تو حملاتت به کار ببری به چه دردی میخوره ؟هیچی!!!
میدونی چرا بزرگان و مدیرا تو این بحثا شرکت نمیکنن ؟چونمعمولا فرد سوال کنند یعنی شما : جوگیر شده و حرف هیچ کسو قبول نداره .وهمیشه میخواد حرف خودش رو ثابت کنه و خودش رو همه چیز تموم جلوه بده با صرف نظر از نظرات بقیه !!! اشتباهه . اگه واقعا حرفه ای هستید دیگه نظر خواهی نکن ...برو راهی رو که انتخاب کردی. ولی اگه واقعا دنبال راه اصلی هستی . حرف دوستان و من رو یکم روش فکر کن..نمیگم حرف حرف من !!! نه .. فقط روش فکر کن...و تحقیق گسترده تری داشته باش.
با تشکر و ممنون