اگه اشتباه نکنم باید از دری که پشت پیشخوان مغازه (دخل) هست بری بیرون ! یه کمی نامعلومه ولی دقت کنی میبینیش !نقل قول:
اگه اشتباه گفتم اساتید تصحیح کنند.... ما نسبت به طرفداران این بازی ارادت خاصی داریم .:40::21:
Printable View
اگه اشتباه نکنم باید از دری که پشت پیشخوان مغازه (دخل) هست بری بیرون ! یه کمی نامعلومه ولی دقت کنی میبینیش !نقل قول:
اگه اشتباه گفتم اساتید تصحیح کنند.... ما نسبت به طرفداران این بازی ارادت خاصی داریم .:40::21:
سلام بچه ها. من عاشق بازیهای ترسناک هستم. این هم روش حل معمای سایلنت هیل3.
5 کارت را اینطور بچینید: ماه بالا سمت راست چشمک بالا سمت چپ
ورد ردیف وسط زیر ماه کشیش ردیف وسط زیر چشمک
مرد وارونه ردیف پایین در وسط
تقریبا شبیه حرف V انگلیسی است. موفق باشید.
سلام
من بازو گیر کردم میشه یکی کمکم کنه اگه یادشه که جه طوری بازی کرده!؟
بازی رو همین اولش گیر کردم تو ساختمون اول یه سری کتاب رو زمین هست که از رو اونا میشه کد روی درو پیدا کرد ولی چون رو حالت سخت اومدم اون شماره ها نیستن کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام.من توی قسمت خفاشها گیر کردم...توی راهنما دیدم میگه beelech رو باید پیدا کنید اما هیچ جا نبود میشه بگین جریان چیه؟؟؟؟ یا اگه میشه سیو بعد این خفاشها رو بدین واسم...ممنون
درست يادم نمياد اما فكر كنم روي تختي خوني است در يكي از اتاق ها تو بايد گردو را با اون بشكني
طبق این :نقل قول:
کدش هم :نقل قول:
now you have five roman numerals in a certain order on the shelf:
Iv, i, v, ii, iii (4, 1, 5, 2, 3)
8532
ماهمون اول بازی گیرکردیم همون جائی بعد از شهربازی وبعد ازاون مرد پالتو داره دنبالته وباهات حرف میزنه میری داخل دستشوئی واز پنجره میری داخل یه ساختمون وبعد از رفتن به طبقه بالا یه قسمتی هست به نام hallاونجا دیگه همه چندتا اتاق بازند بقیه قفلند باید کجا رفت وچکارکرد
شما باید بری تو یکی از اتاق ها که زیر یک چیزی شبیه به چوب یک کلید هست اون رو در بیاری و در یکی از اتاق ها رو باز کنی
دقیق یادم نیست چون 5 سال قبل تمامش کردم
سلام دوستان
میدونم این تاپیک خیلی قدیمی هست نمی خواستم تاپیک جدید واسه این بازی بزنم،به هر حال ببخشید.
فک کنم اخرای بازی باشم
الان برگشتم به شهر بازی(اول بازی که بود)
یه مهر تلسم دارم نمیدونم کجا باید استفاده کنم.یه راه اهن هست که میرم تهش یه مینی قطار منو زیر میگیره
چیکار کنم.مپ هم ندارم.راه دیگه ای پیدا نکردم.
یه راهنمایی کوچیک بکنید ممنون میشم