نزاع بر سر هاروست و مون مکن درویش!! چقدر حرص مال دنیا رو می زنید؟
نقل قول:
با تشکر فراوان از Leyth عزیز و دوستان دیگه
منم به جمع شما پیوستم
ولی با این تفاوت که من دارم تو موبایل بازی میکنم با امولاتور مخصوص موبایل
یه سوال من در اول بازی خیلی پولم کمه
به جز اون راهی که گفتید برا پول در آوردن
راهای دیگه ای هم گفتید هست
پس بی زحمت اونا رو هم بگید
چون به پول زیادی نیازدارم
بازم تشکر به خاطر زحمتای زیادی که میکشین....
نقل قول:
با فروش محصولات و کار در معدن.این طوری میشه پول دراورد.
موفق باشید.
سلام
اول بگم که :
1. متاسفانه معدن :
1.1. رندوم نیست.
1.2. طبقات اولیه مفت نمی ارزند.
2. محصولات:
2.1. زاک سرتون کلاه میزاره.:27: شوخی بود ولی محصولات بهار ارزن هستند و تازه کی میره این همه راه رو!
2.2. کی میره این همه راه رو :27: + :2: (شما : :18: + :2: + ؟!؟!؟!؟!)
روش های زیادی هست...
برای شروع این روش رو از تاپیک هاروست مون: بک تو نیچر نقل قول می کنم: (البته اگه اولاتور موبایلتون قابلیت سیو و لود رو در خودش داشته باشه.)
نقل قول:
اول مقدمه و توضیح: (حتما بخونید)
در شروع بازی دیدید که فقط 500 گرم طلا دارید. اگر این طلا رو خرج کنید (مثلا غذا بخرید) دیگه امیدی به ادامه نیست؛ حتی اگه بذر هم بخرید حداقل 4 تا 5 روز بی پولید (کدو تنبل و گل آبی در آمد خاصی ندارند). تازه بعدشم با در اومدن 8 تا دونه خیار و 8 تا شلغم به جایی نمی رسید. این یک.
دوم اینکه حتما از معدن طلا جمع آوری کردید(سنگ معدن ها نه ، همون طلایی که مستقیما داخل کیسه 10 گرم پول اضافه میکنه.
و سوم اینکه حتما احساس کردید که سنگ ها به صورت اتفاقی (random) تو معدن پخش شدن.
و آخر اینکه بی شک شما (و من ) در یک شبیه ساز بازی می کنیم. و آن ePSXe است. و حتما دارای امکانات Save State است... خوب پس چرا معطلید؟ دست به کار بشید.
با این روش می تونید تو همون روز دوم بهار سال اول بیشتر از دو تا مرغ بخرید. روزهای بعد سبد و حتی ابزارها رو سریعا ارتقا بدید. همان روز کوله پشتی ، با چند روز سخت کوشی ارتقای مرغ داری و ... اما همه اینها بدون رمز و گیم شارک و این جور حرفاست. به شرطی که حوصله به خرج بدین.
حالا اصل ماجرا:
روز دوم بهار به شهردار جواب "نه" بدید(چون اگر با او یک دور در دهکده بزنید بازی از ساعت 8 شروع میشه). در اسلات یک با F1 سیو کنید. بیل را برداشته سریعا به سمت داخل معدن برید. F2 را بزنید سپس F1 تا در اسلات 2 سیو کنید. حالا یکبار شخم بزنید، اگر طلا بود یکبار سیو کنید. اگر نبود F3 را بزنید تا لود شود و دوباره شخم بزنید. این کار را ادامه بدهید تا اولین شخمی که طلا پیدا کردید (بازم میگم فقط طلا، نه سنگ معدن طلا). حالا با F1 سیو کنید. پس حالا شما بازی رو مجبور کردید که در اون قسمت از معدن، طلا در بیاد. حالا یک قسمت دیگر را شخم بزنید. اگر طلا بود سیو کنید، اگر نه بازهم لود کرده و شخم بزنید. این کار رو ادامه بدید تا تمام بخش های معدن (به استثناء قسمت های بیرونی که همیشه پوچ اند و یک قسمت که نردبان است به سمت طبقه 2) شخمیده بشن.
خوب حالا به موجودی پول نگاه کنید 630+500 !! .از معدن خارج شده و دوباره داخل بشید، سیو کنید و دوباره همان کارها را ادامه بدید. تا وقتی کار کنید که زمین بخورید. از آن هم دورتر تا وقتی کار کنید که درجه FATIGUE به مرز آخرین شماره برسه (مریض بشید و صحنه تاریک بشه) اگر مریض شدین F3 رو بزنید تا چند ثانیه قبل لود بشه. حالا اگر یکبار از ابزار استفاده کنید مریض میشید. پس به داخل حمام برید و یک ساعت توش بمونید. الآن ساعت تقریبا 7/30 یا 7/50 هست (باید سریع کار کنید تا بیشتر دربیاورید) و شما تقربیا 3 بار این کار رو کردید. پس 1890 = 630 * 3 به به. تازه 500 تا هم از اول داشتید. چند بارهم این کار رو ادامه بدین تا ساعت نزدیک 9/30 بشه. اگه زیاد خسته نیستید به طبقه سوم به بعد برین و توت فرنگی رو بدست بیارید. با این کار بازهم میتونین شخم بزنید چون توت فرنگی تمام قدرت رو برمیگردونه.
حالا یا میتونید از این روش استفاده کنید. یا حدس های الهه زندگی یا کار تو مزرعه. اما باید بگم که فعلا همین ها کافیه. اگر بخواهید روزهای این بازی رو هم تشریح خواهم کرد (اگر بازهم تنبلی نکرده و هنوز کار شروع نشده بی خیال نشم! - مواظب خودتون هم باشید که زیر کارد و پنس من تشریح نشید :27:)
اما شاید بهترین روش این باشه که مسابقه ی الهه ی زندگی رو با روش سیو - لود که در صفحاتی قبل توضیح دادم بازی کنید. اگر حدستون بین 70 تا 79 باشه بهتون Pirate treasure میده (با تشکر از دوست خوبمون jhonny) که هر کدومش 10000 گرم طلا می ارزه. اما اگه ارزش 5 * 70 بار حدس زدن ضربدر 5 روز رو داره (فکر کنم باید یه روز پای همون مسابقه ی الهه بشینید). مطمئن باشید که شاید روز اول یا حدس اول رو به گنج برسید... ولی بعدها حوصلتون سر میره و شاید بازی رو هم کنار بگذارید!... حالا اگر روزها رو براتون (گوش شیطون کر) تشریح کنم، خواهید دید که کم نمی یارید هیچ اضافه هم می یارید.
در هر حال بهتره که روز دوم بهار این کار هار وبکنید: (به طور بسیار خلاصه)
0 . فردا نباید به هیچ وجه بارونی باشه
1. 5 تا کیسه چای بفروشید
2. سه تا علف آبی فروخته و خودتون رو به الهه ی زندگی معرفی کنید (می تونید یه گلی چیزی (به درد بخور باشه) داخل دریاچه بندازید.
3. تا ساعت 10 هرچی چوب تو زمین هست رو بشکنید... اگه فرصت نشد بزارید برای بعد.
4. بعد از ساعت 10 صبح توی دهکده مثل بد مستا بگردید و خودتون رو به همه معرفی کنید. (فعلا به مای و بارلی شاید نرسید)
5. شاید نتونستید خودتون رو به چند نفر معرفی کنید... ولی اشکال نداره (چی میگی Leyth ؟ خیلی هم اشکال داره!) ... به جز دکتر، الی و کارن و بارلی و مای اگه نتونستید به بقیه معرفی شید، شرم بر شما!
(شوخیه )
6. تبرتون رو تا درجه ی نقره ای برسونید (حتما باید این کار رو بکنید)
7. فردا نباید به هیچ وجه من الوجوه و هرگز و ابدا و غیره و ذالک بارونی باشه!
خوب الآن بیشتر از 5000 ندارید؟ شاید به نظرتون کافی نباشه... مگه می خواهید باهاش چی کار کنید؟ چرا اینقدر حرص مال دنیا رو می زنید... ها؟!:41: شاید فکر کنید شوخی میکنم... نه اشتباه فکر میکنید! این دیگه ازون شوخی ها نیست!.... (اینجا لحن از سرزنش کننده به راهنمایی نویسنده تغییر میکند:27:) . می تونید با این پول فردا مرغ بخرید... تازه فردا بازهم 5000 در می یارید. شاید من یه خورده دیر به تشریح روزهای این بازی اقدام کردم... من رو می بخشید... در آینده ای نه چندان دور کل روزها رو به حول و قوه ی الهه ی زندگی به طور فجیعی تشریح خواهم کرد.
اون یارو الهه ی زندگی هم پشت و پناهتان
بای