من هم با توضیحاتی که سوسو دادن , مجبور به امتحان آلتاویستا شدم و در آخر هم به همین سایت رای دادم چون که واقعا نتایجش در جستجوی عکس که بهتر از یاهو و گوگل بود !
Printable View
من هم با توضیحاتی که سوسو دادن , مجبور به امتحان آلتاویستا شدم و در آخر هم به همین سایت رای دادم چون که واقعا نتایجش در جستجوی عکس که بهتر از یاهو و گوگل بود !
فقط گوگل
واضحه ولی با التاویستا هم حال میکنم و همیشه ازش جواب مثبت گرفتم!
آقا شماها مثل اينكه Excite و Askjeeves رو دست كم گرفتيد يك بار امتحان كنيد ببينيد چيه
خيلي جالب بودنقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
بله ولي اگر ميگيم گوگل خوبه دليل بر اين نيست كه بقيه بدن :blink:نقل قول:
دوست دارم بدونم که آیا شما از آلتاویستا تا حالا استفاده کردین یا نه !
براي اطلاع شما گوگل هم چنين امكاني داره مي تونيد از لينك زير خودتونو ----- كنين هم عكسها هم متنها(با اين همه فيلتره مخابرات!)نقل قول:
خوبی این سایت اینه که خودش Family Filter داره و اگر شما با دیدن عکس های صحنه دار موافق نیستید , میتونید این فیلتر رو فعال کرده و سپس به جستجو خود بپردازید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا راست ميگيmahdi ميشه ----- كرد
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون اما آلتاویستا چندین فیلتر داره که Family filter, Animation filter, Sport filter و ... اند !نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
علاوه بر اون , آلتاویستا یه خاصیت خوبی که داره اینه که خودش میتونه هر سایتی رو به کلی زبانهای زنده ی دنیا ترجمه کنه ! ( عجیبه نه ؟!؟! ) من اول خودم هم باورم نمیشد اما بعدا که امتحانش کردم , باور کردم !
اینم مثال :
سایت پیسی ورلد ( ترجمه نشده )
حالا برای ترجمه کردن به این لینک رفته و در مکان های مستطیل دوم ( به ترتیب ) P30world.com را تایپ نموده و سپس در قسمت انتخاب زبان , انگلیسی به داچ یا هر زبون دیگه ای رو انتخاب کرده و سپس ترنسلیت رو فشار دهید تا سایت ترجمه شده برایتان نمایش داده شود
من به شخصه 99 درصد مواقع از گوگل استفاده می کنم.
گوگل تركوند!
واقعا عاليه! كسي ميدونه سيستم عامل گوگل چيه؟ منظروم سرورهاشه! ميگن يك پلتفرم پرايويت و شخصي داره!!!! راسته؟
با سلام ..
اين قابليت در موتور گوگل هم گنجانده شده و از ادرس زير در دسترس است :نقل قول:
آلتاویستا یه خاصیت خوبی که داره اینه که خودش میتونه هر سایتی رو به کلی زبانهای زنده ی دنیا ترجمه کنه ! ( عجیبه نه ؟!؟! ) من اول خودم هم باورم نمیشد اما بعدا که امتحانش کردم , باور کردم !
بله من هم چنين مواردي رو شنيدم :)نقل قول:
كسي ميدونه سيستم عامل گوگل چيه؟ منظروم سرورهاشه! ميگن يك پلتفرم پرايويت و شخصي داره!!!! راسته؟
موفق باشيد .
نقل قول:
نوشته شده توسط mpsjavad
يعني خيلي خوبه ديگه اخر موتور جستجو