منظورت e7300 هست ؟ بله .نقل قول:
ک قدرت مگه تا 3.6 نمی رسه دوست عزیز ؟
7370 چیه ؟ منظورتون رو متوجه نشدم ؟! 7300 رو مد نظر داشتید ؟نقل قول:
چون نهایتا من از قدرت 4 هسته 7370 استفاده خواهم کرد که با اورکلاک تا 3.6 رو می تونم داشته باشم
Printable View
منظورت e7300 هست ؟ بله .نقل قول:
ک قدرت مگه تا 3.6 نمی رسه دوست عزیز ؟
7370 چیه ؟ منظورتون رو متوجه نشدم ؟! 7300 رو مد نظر داشتید ؟نقل قول:
چون نهایتا من از قدرت 4 هسته 7370 استفاده خواهم کرد که با اورکلاک تا 3.6 رو می تونم داشته باشم
فکر میکنم این مساله که اشاره فرمودین براحتی با اور جبران بشه و نمیشه اینو مزیت قابل ذکری قلمداد کرد.راستی الان داره سریال یوسف پیامبر پخش میشه شما تماشا نمیکنین؟نقل قول:
???نقل قول:
:13:
در حال عادی 7300 راحت 5200 رو کنار می زنه!اما 5200 رو با سیستم خنک کننده قوی میشه خیلی خوب اورکلاک کرد و نسبت 7300 بعد از اورکلاک افزایش پرفرمنسش نسبتا بیشتره!مثلا با فن خودش تا حدود 3.4-3.5 اور میشه!!!
ولی در کل 7300 انتخاب بهتریه!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279296&page=2
===================================نقل قول:
اشتباه کاملا لپی بود 7300 منظورمه
خب . بله . منم E7300 رو پیشنهاد میکنم . این بنچها رو ببینید :نقل قول:
اشتباه کاملا لپی بود 7300 منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست جان قیمت E5200 توی تهرون هست 85 مشهد 89نقل قول:
ولی E7300 توی تهرون 123 توی مشهد باید باشه حدود 140 تومن
از اینجا میتونی خودت چک کنی
تهرون
rayansaba.com/index.php?categoryID=85
مشهد
rayaneh.com/cat-134.aspx
تفاوت قیمت E5200 کمتره.پس بصرفه تره.تا 3.5 راحت اورش کن براحتی E7300 رو میگیره
ضمنن به ریسکش نمیصرفه بیایی از تهرون همه ی قطعاتت رو بگیری چون گارانتی رو چکار میکنی؟حالا CPU تنها رو اگه بخوای از تهرون بگیری شاید بصرفه چون خیلی کمتر از بقیه ی قطعات خرابی داره
یکی از دوستان توی این تاپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265645
ببین E2180 رو با مین گیگا بکجا رسونده.شما با 5200 بمراتب خیلی از اون بهتر هم میتونی بری.البته من با گیگا رو پیشنهاد میکنم هر چند گرون تره و هر چند بعضی! میگن نمیصرفه
مگه هر چی این سایتها مینویسن درسته ؟! این سایت دومی چه ربطی به مشهد داره ؟! اینا قمتهاشون رو سال به سال آپدیت میکنند !نقل قول:
rayaneh.com/cat-134.aspx
عزیزجان این سایت در اصل مال شرکت سبز رایانه هستش و مرتضی بنایی مسوول شعبه ی احمدآباد مشهد ادارش میکنه که مستقیمن باهاش بارها معامله کردم و میشناسمش.این حرفت که سال بسال آپدیت میکنه هم طبق معمول من درآوردی بود... هر چند بعضی بخشهاش دیر آپدیت میشه و خودم هم بهش تذکر دادم ولی حداقل بخش cpu قیمتهاش خیلی زودتر آپدیت میشه.نقل قول:
اگه حمل بر تبلیغ تلقی نشه:
تلفن و آدرس این شرکت داخل سایتش هست و این دوستمون خواست میتونه قیمت روز رو تماس بگیرن و کسب اطلاع کنن یا بگن پیک واسشون برسونه!
لطفن در زمینه ای که اطلاعات ندارین اظهار نظر نکنین:13:جالبه یکی هم زود تشکر زده واسش!!!!:16:
دوست عزیز
قیمتهای هر دو کاملا پرت هستش!!!!!
شما یه سر به قسمت گرافیک و مادربردش بزنید!!!
پردازنده هم همینطور!!!حالا شما که مسئول و ..رو معرفی کردی (و تبلیغ هم نشد!)ولی مثلا یه پردازنده ای که بچه های همین فروم 75 خریدن 90 قیمت زده!یا گرافیکی که 100 خریدن 120!!!!
البته کمی طبیعی هست که قیمت های مشهد بیشتر باشه ولی مال تهران نه!!!
قضیه آپدیت کردن نیست!قیمتهاش متناسب نیست!!!شما که معامله می کنی و خوب میشناسیش خوب میدونی که با این قیمتها باهات حساب نمی کنه!!!!!پس ....!!!!
برای یوزر اصلا خرید قطعات اینترنتی توصیه نمیشه !آدم برای مشخصات و ....و قیمت حدودی یه سر می زنه به سایت ولی برای خرید نه!!البته نظر شما هم محترمه و بهتره آدم یه چیزی ننویسه که بعدا مجبور بشه ویرایشش کنه!
موفق باشی