آلما شخصیت دختر قرمزپوش بازی f.e.a.r
Printable View
آلما شخصیت دختر قرمزپوش بازی f.e.a.r
من تو رزیدنت اویل 3 بود یعنی جایی مه برای اولین با نمسیس رو به رو میشه
منم هم تویه re3همون صحنه ای که دوستا گفتن وهم تویه fear وقتی از پله ها پایین میای بعدش مدی رو میبینی که میره داخله کوچه وقتی خودت میری اونجا هیچ کس نیست ولی رو تو که بر میگردونی مرده از جلوت ظاهر میشه .
راستیتش داداشم پشت من داشت نگاه میکرد یهو افتاد رو زمین.:18::18::18:
تو ماریو داشتم میرفتم تو لوله یه دفه یه دونه از این لاک پشت ها ککه معلوم نیست چی چی پرت میکنن پرید جلوم!×!
تو رزیدنت اویل 3 در اوایل بازی وقتی نزدیک به یک درب میشی خود به خود درب باز میشه م کلی زامبی میریزن بیرون ..
بابام از ترس ......
ای بابا یادش بخیر اون موقع ها که رزیدنت اویل 2 بازی میکردم خیلی بچه کلا همه صحنه هاش واسم ترسناک بود چون تا اون موقع بازی اینطوری نکرده بودم واسه همین همیشه با ترس و لرز مینشستم پای بازی
وقتی بازی رو تموم کردم کلی به خودم خندیدم که چرا میترسیدم
رزدنت اویل وقتی اولین بار اون نمسیس اومد و دوتا گزینه داشت...تا اومدم بخونمو تو دیکشنری بگردم دنبال لغت که اقا چی فرمودن دیدم گذاشته دنده3 دنبال من تو حیاط..حالا منم حول کردم نشستیم گرگم به هوا بازی میکنیم نامصب هم دیدید که چه مشتایی ول میده......خلاصه در برگشت از پنجره میپره بیرون من در رفتم اولین بار به خیال خودم که چه تیز بازی در اوردم فکر نمنیکردم پشت سرم ظاهر شه ییهو اومد یه مشت زد جان به جان افرین تسلیم کردیم.............
.
.
تنها در تاریکی نسخه پلی1 واقا ترسناک بود.
.
رزدنت اویل 1 فاجعه بود برا من اون سکوت اتاقها با تیک تیک ساعت
تنها بازی که توش دلهره و ترس بود resident evil 3 بود با هنرنمایی عزیز دل برادر nemesis خان که دوستانی که نمیشناسنش که فکر کنم تعدادشون کم باشه برای دیدن عکسش به آواتار من مراجع کنند
من اون زمان(خیلی سال پیش) بازی رو روی هارد بازی میکردم که فقط یه کلت داشتی همیشه موقعی که پای ps1 بودم دراز میکشیدم و بازی میکردم ولی به محض اینکه nemesis ظاهر میشد ناخودآگاه بلند میشدم و فقط تو فکر فرار بودم
واقعا با ابهت ترین شخصیت منفی بازیها بود که هنوز مثلش ندیدم البته نه برای کسایی که بازیرو با gameshark و نمیدونم cheat code و rocket launcher تموم کردند چون یکی از دوستام گفت ترس نداشت که تا میومد من با یه تیر میکشتمش.
بجز اون صحنه هایی که nemesis بود در یه صحنه دیگه از بازی که یکدفعه کلاغها از تو شیشه اتوبوس زدند بیرون دسته 3 متر پرت شد رو هوا
نکته جالب بازی برای ترسوندن ما تو تمامی صحنه های این بازی علاوه بر غافلگیری که یه دفعه یه اتفاق غیر منتظره میافتاد(مثل همین اتوبوس که 4 بار باید از کنارش رد میشدی و هیچ اتفاقی نیمافتاد تا بار آخر) صداگذاری عالی بازی همچنین شک(shock) دسته بود
دیگه بجز resident evil 3 خیلی بازیهای دیگه کردم به امید ترسیده شدند ولی بجز ALONE IN THE DARK 1 هیچ بازی دیگه ای خواسته من رو برآورده نکرد
راستی دیدم بعضی از دوستان گفتن بعد از بعضی از صحنه ها بازی رو ول کردن ولی ترس من اینجوری نبود بلکه آنی بود بیشتر مثل جا خوردن
تائید میشه.واقعا فضای مخوفی داشت.همیشه بازیکن رو غافلگیر میکرد.مثلا داری با یه همکارت توی خرابه ها دنبال یه چیزی میگردی یهو تبدیل به هیولا میشد!نقل قول:
البته نمیدونم چرا کسی از f.e.a.r اسم نمیبره!
توي fear از يه نردبون پائين ميري بعد ميبيني كه يكي داره وارد يه كوچه ميشه تو هم سريعا وقتي كه پايين اومدي ميري دنبالش تا بكشيش. بعد يهو ميبيني كه كوچه بن بسته و هيشكي داخلش نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي برميگردي كه برگردي يه دفعه اون طرف مثه يه شبه جلوت ظاهر ميشه و بعد غيب ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صحنه به قدري ترسناكه كه نزديكه سكته كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]