مسلم راستی نمیخواد زیاد عجله کنی. بعد بت میگم.فعلا من برم دور ماشینه خودم .
در ضمن تو تاپیک منم بیا ببین ماشینه چطوره.
Printable View
مسلم راستی نمیخواد زیاد عجله کنی. بعد بت میگم.فعلا من برم دور ماشینه خودم .
در ضمن تو تاپیک منم بیا ببین ماشینه چطوره.
خوب یه چند وقتی نبودم.
از امشب دو باره وقت کردم که برم دور و بر مکس.
اینم یه عکس واسه شروع مجدد کارم.
بالاش مونده هنوز ولی گفتم کارم رو با عکس شروع کنم بهره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بسی خفن شده و خفن تر خواهد شد.؟!!؟
با تشکر و قدر دانی از شما دوست عزیز تر از جان که همواره روحیه بخش اینجانب در مدلینگ ماشین ماستانگ حقیر بوده اید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول بسی خفن شده و خفن تر خواهد شد.؟!!؟
اینم از اونجاش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول تا اینجاش که خیلی تمیز شده :33:
کاشکی وایرش هم میزاشتی ( از همونا که F4 رو میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ان شا الله که هر چه زودتر تمومش کنی این کار رو :11:
نه من نمیتونم اون وایر F4 خیلی سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول تا اینجاش که خیلی تمیز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی وایرش هم میزاشتی ( از همونا که F4 رو میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ان شا الله که هر چه زودتر تمومش کنی این کار رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رفیق از پست باحالی که دادی...
به نکته های خوبی اشاره می کنی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از ته دیگش:
خوب دیگه شب شد منم همه وقتم رو این بر و اونبر هدر دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا برم لالا فردا هم برم تو کار ماسماسک های جانبی ماشین.
انشاالله تا یکی دو روز دیگه یه رندر خوشکل میگیم ازش ابته با کمک شما دوستان عزیز تر از جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه من برم لالا البته یه کم بازی کنم بعد برم لالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بچ کم کم باید کمک کنیدا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی عکس ماشین تیونینگ شده دارید که سیستم بدنش با این ماشین جور در میاد رو بزارید تا ماشین رو بسازم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوووووووو اینجارو پسر تو دیگه می هستی.... ترکووندی بابا این باید بره تو گالری بهترین کار سال حالا نگفتی
با ما می پلکی؟
وایر اف چهاری میخوای چیکار؟ آها جریان اون طرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول تا اینجاش که خیلی تمیز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شا الله که هر چه زودتر تمومش کنی این کار رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که یه بار در دوران طفولیت(با کدوم ت هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اینو ساختم پیشنهاد میکنم بیشتر وقتتو بزاری رو قاز قولنج های داخلیش به جای ماسماسک های جانبی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا برم لالا فردا هم برم تو کار ماسماسک های جانبی ماشین.
خوب دیگه برو بخواب منتظر ادامشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی و تمیز شده . ادامه بده دوست عزیز :11:
موفق باشی :40: