دوست عزیز من که نمیخواستم بگم عشق K850 هستم که
از نظر عکسبرداری که خیلی عالیه من خودم امتحان کردم و داداشم این گوشی رو داره که میگم و گرنه من هیچ وقت در مورد چیزی که نمیدونستم مشاوره نکردم :46: چون شاید یه مشاوره بکنم که به ضرر طرف باشه :13: هیچ هم ناراحت نیستم که بگم ا بزار یه پست بدم پستهام میشه ... تا اینطور بشه و از این حرفا :46:
به نظر من که ازنظر صدا بگن که N73 بهتره یا K850 من میگم K850 چون میدونم از نظر کیفیت تقریبا جزو بهترین گوشی ها هست و بلندیشم خوبه من که صداش رو از گوشی خودم N81 بیشتر میپسندم !!!
هیچ تعصبی هم ندارم بین برند ها چون بگم که : گوشی خودم نوکیا هست و گوشی مامانم سونی اریکسون T650 گوشی برادرم هم K850 و گوشی بابام هم HTC tytin II هست و اصلا میشه گفت شباهتی بین گوشی ها وجود نداره :31:
من که میگم K850 بگیر چون دیگه از حرفام معلومه صدای خیلی خوب و دوربین خوب و فیلمبرداری عالی چون به نظر من بهترین فیلمبرداری رو توی سونی اریکسون ها داره و بعضی گوشی ها چون 30 فریم در ثانیه هست :46:
شرمنده که نمیتونم واضح تر از این بیان کنم انشاالله فردا اگه خواستین بسیار مفصل براتون توضیح میدم :46:ولی فکر میکنم سخنرانی واضح و کوبنده ای بود :31: :دی