-
سلام
مشه من را راهنمایی کنید:1-
من گوشی w720 موتورولا خریدم توی جعبش کابل داشت بابت کامپیوتر ولی وقتی وصل میکنم سیدی از من میخواهد که تو دستگاه قرار بدم.
2- بعد من میخواخم که sms فارسی رو گوشی بتواند بخواند .
و تاحالا گوشی موتورولا نداشتم
با توجه به مشخصات این گوشی تا 2GB ارتقاع پیدا میکنه
-
در مورد مشکل اولتون باید عرض کنم که گوشی برای وصل شدن به کامپیوتر به درایور ها نیاز داره و شما باید از سی دی کمک بگیرید. اگه توی جعبه سی دی وجود نداره درایورها رو از لینک زیر دانلود کنید و روی سیستم نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مشکل دومتون هم باید از گوگل دنبال language pack 0034 باشید.
-
-
سلام دوستان.
میخواستم بدونم این گوشیهای Motorola که بعضیاشون سیستم عامل Linux دارن چه جوریه؟مثل کامپیوتره؟برنامه و بعضی روش نصب میشه؟ممنون.
-
سلام.
بله ... البته مثل كامپيوتر كه نه ... ولي خوب آره برنامه مخصوص به خودشون رو دارن
كدوم مدل مده نظرتون هست كه روي همون من مثال بزنم.
-
گوشیهایی که لینوکس دارن از چند تومن شروع میشن؟میشه یه چند تاشون رو ذکر کنید.ممنون.
-
گوشی های دارای سیستم عامل لینوکس از 190 تومن شروع میشن و شامل گوشی هایی نظیر a1200 e8 zn5 v8 u9 a1600 a1800 ............ میشند که از نظر کارایی سری A فوق اعاده هست و تقریبا نیازهاتو براورده میکنه
بهترین گوشی با این سیستم a1800 هستش با دوربین 3.2 دارای جی پی اس توانایی کار با office 2007 و مهمترین ویژگی دوسیمکارته بودنشه
-
تو GSM که E8 رو بدون سیستم عامل زده؟
-
e8 هم دارای سیستم عاملی نظیر لینوکس هست که از نرمافزارهای mgx پشتیبانی میکند و دارای سیستم lj یا motomgx هستش در ضمن تجربه نشون میده در مورد گوشی های موتورلا زیاد به این سایتها اعتماد نکنی نکته جالب اینه که گوشی e8 و zn5 تا 32 گیگ رو ساپورت میکنن در حالی که این سایت گفته فقط 4 گیگ ساپورت میکنند
-
ممنون.یه سوال داشتم
میخواستم ببینم الان با ۲۷۰-۸۰ تومن گوشی با سیستم عامل لینوکس چیا میشه خرید.
دوم اینکه آیا این لینوکس از سیمبین و ویندوز موبایل بهتره یا نه.
متشکر.