اره عزیز میشه کاریکاطور در اصل طاراحش با دسته.:46:نقل قول:
اره عزیز میشه کاریکاطور در اصل طاراحش با دسته.:46:نقل قول:
همونطور که دوستمان گفتند , با دست هم می توان طراحی کرد ... منتها کیفیت تصویر ممکنه در موقع اسکن خراب بشه که خب به ضرر خودتان خواهد بود ...نقل قول:
هر طور صلاح می دونید :20:
با اجازه اساتید
خودم هم برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی می کنم :21:
ممنون
ببخشید تو لیست بازی ها Vin Desiel نبود !!!
:18:نقل قول:
این فقط نمونه ای از تصاویر طنز بود ... چون بازی هیتمن هم در لیست بازیها نیست ... جهت آگاهی دوستان و آشنایی بیشتر با مقوله طنز , این تصویر رو قرار دادم ...:27:
:10:
سلام اگه میشه من رو هم ثبت نام کنید...ممنون میشم
راستی اینطوری که خود داوران هم شرکت می کنند خیلی سخته...مطمئنا هوای همدیگرو دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maggy هم که میخواد شرکت کنه...دیگه عالی شد...
به غیر از مدیران بخش بازی که شرکت کردن و داوران هر کی برنده بشه یا اخطار میگیره یا از p30world اخراج میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم.....امیدوارم قضاوت ها عادلانه باشه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اسم من رو هم بنویسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام شد ... :46:نقل قول:
x_fashist_x
سلام اگه میشه من رو هم ثبت نام کنید...ممنون میشم
به ... پس چی ... :31:نقل قول:
راستی اینطوری که خود داوران هم شرکت می کنند خیلی سخته...مطمئنا هوای همدیگرو دارید
البته Maggy_P دقیقتره :20:نقل قول:
maggy هم که میخواد شرکت کنه...دیگه عالی شد...
ایده خوبیه ! :18: باید با داوران روی این موضوع بحث کنیم ...:10:نقل قول:
به غیر از مدیران بخش بازی که شرکت کردن و داوران هر کی برنده بشه یا اخطار میگیره یا از p30world اخراج میشه
خوب بود ...نقل قول:
شوخی کردم.....امیدوارم قضاوت ها عادلانه باشه که هست
فقط اسم من رو هم بنویسید
اکثر پاسخ های من نسبت به نقل قولهای این پست هم شوخی بود و اندکی هم جدی :21:
تردید نداشته باشید که تنها راز موفقیت این تاپیک در دوره های بعدی " پیروزی یکی از مدیران یا داوران " خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
نه آقا شوخی بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدالت برقرار خواهد بود ... حتی اگر در این راه " بن " بشوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون don thomas عزیز
عکسهایی رو که درست کردیم حتما باید پ.خ کنیم؟؟؟؟
یا میشه توی تاپیک قرار داد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فقط در پیغام خصوصی ...
ممنون :20: