سلام
بله متاسفانه منم که دانلود کردم پسورد داره .
Printable View
سلام
بله متاسفانه منم که دانلود کردم پسورد داره .
آقا هاتف
تا حالا کسی بهت گفته کارت درسته؟ نه؟
واقعا چه آدم های بی معرفتی پیدا می شن...
آقا کارت خیلی درسته...
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد خط زیر بهم توضیح بده؟
اگه کسی بلده تمام خط رو جزء به جزء توضیح میخوام
<input type="hidden" name="forwarder" value="modules.php?name=Surveys&op=results&pollID= 4">
input type="hidden" یعنی چی؟
چرا value رو مساوی modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=4 قرار داده؟ منظورم اینه که لینک مستقیم نیست و modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=4 چه نوع لینکیه؟
به طور عادی ما value="module.php" میذاریم
هرچه توضیح عمیقتر و مفهمومی تر باشه ممنون
خیلی از اون روز میگذره ولی بیا این هم توضیح من:نقل قول:
این یه مقدار مخفی با نام forwarder توی صفحه ات ایجاد می کنه
یعنی دقیقاً مثل یه text می مونه که خیلی تو فرم ها دیدیمش ولی چیزی نشون نمی ده و مقدارش از قبل پر شده (توسط اسکریپت همون صفحه)
احتمالاً توی صفحه ی modules.php می یاد و این مقدار رو می خونه و توی صفحه می نویسه که مثلاً منتقلت کنه اونجا
خوب این می خواد نتیجه ی یه نظر سنجی رو نشونت بده ولی از یه راه بی خود استفاده کرده که توی بعضی از cms ها زیاد مشاهده میشه
دستت درد نکنه عزیز :46:
سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم بپرسم چطوري ميشه ارتباط php و sql server 2005 را درست كرد كه بدون استفاده از odbc اطلاعات رد بدل كنيم
با تشك فراوان از زحماتتون
سلام اول تشکر از مقاله های عالی
من تازه می خوام شروع کنم به php کار کردن با easy php ولی بلد نستم ممکنه یکی بگه آخرین ورژن این نرم افزار چیه و لینکش رو بزاره و رام بندازه تا برم سر یادگیری کدنویسی چون قبلن c++ کار کردم با برنامه نویسی بیگانه نیستم ولی با نرم افزارش و راه اندازی اولیش بیگانم ممنون میشم در این مورد با توضیحات مقدماتی تر یاریم کنید
این بحث دیگه فعال نیست؟
این آموزش ها رو دانلود کردم،پسورد دارند،با اون دو تا پسوردی هم که دادید باز نشدند!!! چرا ؟!؟!؟نقل قول:
mer300000000000000
پسورد داشت اما باز شد سپاس فراوان