-
زماني كه دايال آپ داشتم صد در صد اپرا ولي با اپرا تو بعضي سايتا به مشكل ميخورم :41:
الانم موزيلا و كروم كه البته خيلي از طراحي كروم خوشم مياد عاشق گزينه close tabs to right كروم هستم .
safari هم يكم باهاش كار كردم ولي بقيه رو نه
تعجب كردم كروم اينقدر پايين راي آورده و اكسپلورر بالاتر از اونه نميدونم دوستان چطوري IE رو تحمل ميكنن :13:
-
من از firefox به خاطر سرعت و امکانتش استفاده میکنم گاهی اوقات یک مشکلاتی براش پیش می یاد ولی باز هم راضیم.
-
-
من اپرا ، کروم،مکس تن ،گرین بروزر،فایرفاکس،سافاری، اکسپلورر وaol رو همشونو استفاده کردم
ولی تو ویندوز از اپرا بعدش از aol 9.5 و تو لینوکس از بروزر فوق العاده پرسرعت و بازهم پر سرعت و قدرتمند کروم 17 استفاده میکنم
نمیدونم تا حالا لینوکس استفاده کردید یا نه ولی لینوکس از خیییییییییییلی جهات از ویندوز بهتره حتی از 7
در کل به نظر من از فایر فاکس مزخرف تر و پر مصرف تر نیست
-
من از فايرفاكس استفاده ميكنم تقريبا خيلي وقته كه بهش عادت كردم و امكانات خوبيم داره ولي فك ميكنم يه كمي سنگينه
-
فایرفاکس 10
اپرا11 هم فقط به خاطر سرعت یه کم بیشترش(دیال آپ باشی و اپرا نداشته باشی!!!)
IE9 رو هم فقط به خاطر سایت دانشگامون نصب کردم
-
سلام. برای آنهایی که خبر ندارند، یه مرورگر معرفی میکنم.
Comodo dragon که در واقع همون کروم با تغییرات اندکی است. از نظر امینت خیلی خوبه و سرعتش هم تقریباً مثل کرومه.
البته گرافیک قشنگتر و ساده تری داره. فقط یه عیب داره.
اوائل گاهی بازی درمیاره و هیچ سایتی را باز نمیکنه. انگار باید به محیط جدید عادت کنه. ولی وقتی راه بیافته، خوش دسته.
-
به نظر منمم فایرفاکس بهترینه آخه سایت های که در ie باز نمیشه داخله فایر فاکس راحت باز میشه
-
BlackHawk برپایه کروم ساخته شده سرعت خوبی رو داره
Opera سبک سریع جذاب عالی از هردوش استفاده میکنم البته برای هر کاری یکیش رو استفاده میکنم:11:
-
منم به نظرم بهترین و سریع ترین سافاری هستش...
بعد از اون هم کروم...
ولیاین فایرفاکس لعنتی با همه چیز سازگاره دیگه!!مخصوصا با سایت ها فارسی...
من خودم اینجا یادم نیس به کدوم رای دادم!!ولی تازگی مشتری سافاری اپل شدم که واقعا شاهکاره....یه رای به اون اضافه کنید!!