سلام
نقل قول:
راستش من از Visual C++ 6 استفاده می کنم!
بعد از انتخاب win32 console application ،تو صفحه بعد گزینه ای مبنی بر انتخاب dll وجود نداره،شکل های زیر:
خوب شما پروژه رو از نوع Win32 Dynamic-Link Library بزارین مشکلای دیگه هم حل میشه
همون مثال رو براتون درست کردم، شامل دوتا پوشه هست، پروژه ای که در پوشه dll هست رو اگه کامپایل کنید بهتون فایل های
dll.dll و dll.lib رو میده بعد این دو فایل به اضافه ی dll.h رو کنار پروژه مورد نظرتون بزارین. که من یه پروژه آزمایشی
در پوشه dlltest درست کردم کافیه کامپایل کنید و نتیجه رو ببینید
کد:
http://rapidshare.com/files/149998993/demo_dll_test.zip.html
نقل قول:
،فقط می خواستم بدونم که instance یه شی ای از هر نوع داده می تونه باشه یا خودش یه DataType هستش؟
خودش یه نوع داده هست.میشه گفت یه هندل به فایل اجرایی در حافظه هست.
نقل قول:
من کتاب "C++ in action " رو تو این سایت دیدم،یکی از فصلاش با عنوان "Windows techniques " بود،منظورتون این فصله؟
یه نگاه کلی بهش انداختم،می خواستم بدونم Syntax ها رو کامل توضیح داده؟ شما این فصلو کامل خوندین؟
- بله
- کامل نخوندم بیشتر مقدشو خوندم که ببینم در مورد چی هست و ....
ولی اگه کمی با API آشنا باشین و مقداری هم ++C بدونین با خوندن اون قسمت فکر میکنم تا حدودی کار راه بنداز باشه
نقل قول:
در ضمن یه کتابخونه ی ویندوز هم نوشتن با عنوان "RSWL "،من دانلود و نصبش کردم،تو توضیحاتش اومده که: نمونه کدهای ویندوزی از جمله DLL رو داره.شما هم نمونه کدهاشو مطالعه فرمودین؟
نه راستش ندیده بودم، ولی به نظر جالب میاد
نقل قول:
ببخشید شما گفتید برای تغییر دادن کامپایلر در مورد UNICODE در نظر گرفتن رشته ها،راه اول اینه که بریم تو منوی Project و ...
راستش تو منوی Project من هم چین چیزی وجود نداره،می خواستم ببینم برای تغییر تنظیمات کامپایلر باید کار دیگه ای بکنم یا جای دیگه ای برم؟!
(من از VC++ 6 استفاده می کنم!)
والا تو این ورژن نمیدونم تنظیماتش کجاست ولی راه ساده تری هست که خودمم استفاده میکنم قرار دادن این کد در اول سورس برنامه هست
باید حتما قبل بقیه کدها باشه
کد:
#define UNICODE
#define _UNICODE
نقل قول:
در ضمن برنامه msdn رو میشه از خود سایت مایکروسافت دانلود و نصب کرد؟!
من ورژن 2001 اش رو دارم،ولی هم قدیمیه و هم بعضی جاهاش درست نصب نمی شه!
شدنش که میشه فقط حجمش حدود 2 گیگ هست،
این لینک رو ببینید:
کد:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6ff3bc60-32c8-4c22-8591-a20bf8dff1a2&displaylang=en
شاد باشید