:11:ستاره جان اگه تو پست های قبلی دقت میکردی جواب سوالتو میگرفتی :::نقل قول:
:46:نظر من :: من هم نظرات دوستان رو تایید میکنم .کد imei نمی تواند ملاکی برای اصلی یا تقلبی بودن گوشی باشد.
:11:ستاره جان اگه تو پست های قبلی دقت میکردی جواب سوالتو میگرفتی :::نقل قول:
:46:نظر من :: من هم نظرات دوستان رو تایید میکنم .کد imei نمی تواند ملاکی برای اصلی یا تقلبی بودن گوشی باشد.
عزیزم مدل گوشیت چیه؟:13:نقل قول:
اگر p990 هستش که من یه پست تو اینجا دادم که نشون میده که گوشیت اصلیه یا نه:10:
اونجای که بهت گفتنمن به این حرف خیلی معتقد نیستم :41:نقل قول:
خیالتون راحت باشه همین که هر سه شماره گوشی و جعبه و پشت گوشی با هم مطابقت می کنه یعنی این که اصله
:40:
مباركــــت باشه و خوش به سعادتـــــــ :31:نقل قول:
نقل قول:خودم گفتم دوباره هم ميگم اصل يا تقلبي بودن ربطي به imei گوشــــي نداره :11:نقل قول:
كــــه دو تا 00 باشه يـــا نباشـــه :41:
موفق باشيد!:40:
بهنام جون یه سوال خارج از بحث این انیمیشن ها رو از کجا میاری :18::11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور مگه خیلی خوش اومده ؟ ( اسم برنامه شالینه است از همین فروم دانلود کردم)نقل قول:
میشه لینک یا آدرس فروم رو بدی مر30:11:نقل قول:
اینم لینکش ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162822&highlight=%D8%B4%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%87
بهنام جون خیلی ممنون:11:نقل قول:
سلام
بچه ها من میخوام یه دونه w880 بخرم
از کجا میتونم اصلش رو تو ایران گیر بیارم؟
نحوه تست اصل بودنش چیه؟
اصلش ساخت کجاست؟:46:
سلام. من یک گوشی بسیار زیبا و تک T650i خریدم. شماره اون رو که به سایت دادم ، دقیقا درست بود و همه چیزش هم زده بود اروپا ....
مثل اینکه سرم کلاه نرفته ...