شما باید ببینی مشکل از کجا هست همش لیب نیست کهنقل قول:
adrenalin جون دستت در نکنه گوشی من w700i لیب جدیدش اومده من لیب 6-9-2008 دانلودیدم اما باز کامل نیس ریست میکنه
Printable View
شما باید ببینی مشکل از کجا هست همش لیب نیست کهنقل قول:
adrenalin جون دستت در نکنه گوشی من w700i لیب جدیدش اومده من لیب 6-9-2008 دانلودیدم اما باز کامل نیس ریست میکنه
درسته اما مشکل میتونه از خود الف هم باشه دیگه چون یه سریها واسه گوشی های خاصی نوشته شدهنقل قول:
ولی من گوشیم مشکلی نداره همه چیو چکیدم:41: اما 50 % میزارم روی فایل لیب :27:و 40 % خود الف:46: و 10% ایراد خود گوشی:27:
نقل قول:
گوشی که مشکل نداره بیشتر مشکلات باگ ها احتمالی تو الف یا در لیب ها هست:10:
سلام
تو لیب ها بعضی خط ها این جوریه
چرا
;08E4: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 239: DISP_OBJ_METHOD DISP_OBJ_GetMethod09 (DISP_OBJ *);
;08E8: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 23A: void DISP_DESC_SetMethod0A (DISP_DESC* ,void (*)(void*));
;08EC: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 23B: DISP_OBJ_METHOD DISP_OBJ_GetMethod0A (DISP_OBJ *);
;08F0: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 23C: void DISP_DESC_SetMethod0B (DISP_DESC* ,void (*)(void*
اینا رو میگم
xxxxxxxx yyyyyyyy
اینا غیر فعاله ؟
بله دوست عزيز غير فعاله . يعني اون خط ها نوشته نشده
سلا من K810_R8BA024 دارم الف5و آخرين ليب را نصب کردم باز هم موقع الف اجرا مي کنم ريست مي کنه و موقع بالا اومدن گوشي مي نويسه Illegal larg liberary
چه کار کنم؟
با تشکر.
در ضمن من از ستوا استفاده مي کنم.
نقل قول:
دوست عزیز شما به تایپیک الف مود ورژن 4 برید و اونو نصب کنید چون دیگه حجم لیب ها بالا رفته و با ستول نمیشه دیگه نصب کرد و از داخل گوشی با کمترین زمان لیب شما نصب میشه
انشالله که مشکلتون حل میشه :11:
آره adrenalin درست میگه منم این مشکلو داشتم با elfpack mod v4 ردیف شد. راسی adrenalin این الف پک مود 5 برای w700 داری؟
نقل قول:
برو اینجا از این روش استفاده کن مشکلت ایشالا حله
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=247141:3:
واسه w700 هنوز مد 5 نیومدهنقل قول: