-
من متوسط رای دادم نه ضعیف !!
مثل این که اشتباه شده.... اونقدر ها هم بد نیست..
ان 96 هم طراحی اش متوسط هستش ای 900 هم متوسط !
چون فن بوی نوکیا هستم دلیل نمیشه که پا رو حق بزارم !
طراحی ای 900 چیز جدید و نو یی نیست
واسه همین نمره متوسط دادم بهش ولی یو 900 نوآوری و ابتکار در طراحی اش دیده میشه !
-
پس دی-پدش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوریه مثلا به 6500 اسلاید ، کلی ملت نوآوری میگن.........!!! وقتی سامسونگ یه کاری میکنه میگن " خب نمیشه نو آوری گفت....!!!"
کدوم برندی به جز سامسونگ دی - پد تاچ داره........؟؟؟؟ اونم با دوربین 5 مگاپیکسلی و تشخیص صورت و............!!!!!!!!
خب ای 900:
قبول ، طراحی این گوشی شبیه ، بقیه طراحی سامسونگ هست ولی فقط شبیه.........!!!
اگر با همین 480 قیاس بشه ، معلوم میشه ، ظرافت بیشتری داری..........!!! هیکل اندامی تره و ...............
دیگه امکانتش بماند ، هیچ برندی حتی ، فکش رو هم بیرون نداده.
-
1.ما داریم در مور طراحی ای 900 بحث میکنیم یا امکاناتش ؟خب امکاناتش خیلی عالیه
اگه قیمتش هم خوب باشه منم حتما می خرمش ولی بحث ما یه چیز دیگه اس موضوع تا پیک هم طراحی این گوشی هستش نه امکاناتش ! ؟؟
2.خودتون قبول دارین طراحی اش هیچ نو آوری نداره پس چرا الکی بحث رو م پی چونین ؟
-
درسته آی900 نوآوری تو طراحی نداره ولی گوشی خشگلی هستش
مثلا جی900 و ان96 هم تو طراحی هیچ نوآوری ندارن ولی هر 2تاشون گوشی های خشگلی هستن
درسته که آی900 خیلی خیلی شبیه آیفونه و شبیه بقیه محصولات سامسونگ هست ولی هم خشگله هم فروش خوب آیفون تضمینی برای اینه که مردم این طرح دوست دارن
-
طراحیش درسته چیز جدید نداره ولی به نظر من طراحی گوشیهای تاچ رو که نمیشه زیاد تغییر داد .
امکانات هم که عالیه فقط خدا کنه سامسونگ اینترفیس UI رو بذاره رو این گوشی . چون بعضی جاها میگن Touch Flu نداره .
-
من با این گوشی ها حال میکنم ولی اگه بخوام اینجوری انتخاب کنم iphone رو انتخاب میکنم نه اینو
سامسونگ g800 و u900 رو خوب اومده
-
-
خیلی خوبه
قیمتش چقدره ؟
تاک تایم و میزان کار باهاش و استند بایش چقدره ؟
سامسونگ ترکانده ها !!!
-
خیلی خفنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا زده رو دست HTC Tyten2 ولی...
:31:
-
ولی ال سی i900 نسبت به آیفون کیفیتش کمتره و تو عکس هم مشخصه
راستی هنوز قیمتش مشخص نشده؟؟؟؟؟؟؟