دوستان عزيز:
جديدترين اطلاعاتي كه از دفتر تحقيق و توسعه شركت مرتب (كه شركت مرتب خودرو خدمات پس از فروش آنرا ارايه ميدهد) دريافت كرده ام را به اطلاع شما ميرسانم.
جديدترين پروژه شركت تكميل و بهبود پاژن V6 است كه نواقص اين مدل را برطرف كرده و پس از حدود دو سال كه توليد آن متوقف بود اين مدل جديد را به قيمت 15 مليون تومان پيش فروش (تحويل سه ماهه) ميكنند.
عمده ترين تغييرات به قرار زيرند:
1- تعويض كامل ديفرانسيل هاي جلو و عقب با نوع كره اي سالزبوري با نسبت دنده 1/5.4 كه بسيار پيشرفته است
2- گيريكس 5 دنده كامل كره اي (با همان موتور 6 سيلندر هيوندايي كه روي بعضي از پاژرو ها نصب است)
3- جعبه فرمان كامل كره اي
4- چهار چرخ ديسك
5- داشبورد جديد با كيفيت بهتر (با نشانگر ارتفاع و شيب - مثل پاژرو)
6- صندلي هاي جديد و با كيفيت تر
7- مجهز به كولر با فن قوي و فرمان هيدروليك
8- فنر لول براي تمامي چرخ ها و تقويت و بهبود سيستم تعليق (سواري خودرو بسيار نرم تر شده است)
9- آيينه هاي جانبي فابريك لندروور
10- موكت كاري تمامي كف خودرو (جلو و وسط و عقب)
11- رينگ هاي آلومينيومي اسپرت و زيباي 16 به همراه لاستيك هاي كومهو 16/75/245
12- بكسل بند جلو و عقب
متاسفانه اين شركت در قبال اينهمه زحمتي كه كادر فني كشيده اند كوچكترين تبليغي براي آن نكرده است و من پس از پيگيري هاي فراوان موفق شدم يك نمونه را در نمايندگي در تقاطع شريعتي و همت ببينم كه البته حتي كاتالوگ نيز نداشت و اطلاعات من به مراتب بيشتر از نمايندگي مذكور بود
در مجموع فكر نميكنم بتوانيد با 15 ميليون خودرويي چهار در (9 نفره) با امكانات قابل قبو ل به غير از اين بخريد ( واقعيت من از هيبت اين خودرو مخصوصا وقتي پشت فرمان آن نشستم لذت بردم)
اميدوارم مطالب مفيد باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]