با اینکه اصلا با این تاپیک موافق نیستم... ولی به یاس رای دادم. این رو هم بگم که قبلا طرفدار هیچکس بودم... ولی با آهنگهای این یک سال اخیر یاس، دیگه حرفی باقی نمیمونه.
باز هم میگم... اصلا موافق این تاپیک نیستم!
Printable View
با اینکه اصلا با این تاپیک موافق نیستم... ولی به یاس رای دادم. این رو هم بگم که قبلا طرفدار هیچکس بودم... ولی با آهنگهای این یک سال اخیر یاس، دیگه حرفی باقی نمیمونه.
باز هم میگم... اصلا موافق این تاپیک نیستم!
من پا بر جام مثل دماوندم هیچکی در حد و اندازه من نیست مگه خواب ببینی مثل من بشی
هیچکس
هم پدر رپ فارسه
و هم سلطان رپ فارسی
راستی یه چیز دیگه.... مگه قرار نبود این لقب "سلطان" رو بدیم به کسایی که بهش علاقه دارن و براشون مهمه که سلطان باشن؟! مگه به این نتیجه نرسیدیم که این لقب به یاس نمیخوره و یک حس کل کل کردن ایجاد میکنه؟ مگه قرار نبود اسم تاپیک رو هم عوض کنیم؟!! پس چی شد که حتی تو این نظرسنجی نوشتید سلطان رپ فارس؟!
متاسفم...
فقط هیچکـــــــــــــس
فقط هيچ كس
به قول خودش
ما يك مشت سريازيم جون بكف عزرائيل با اكيپ ما جوره پس كمك حال هم هستيم با پول كم يكم رپ من مزه كن شوره نه .... چون ما شوره شو در اورديم زديم كل اونوريارو كه به اونا گوش نديم حاضريم واسه چهار چيز جون قابل رو بديم : خدا وطن خونواده رفيق ........
یاس برای همیشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هیچ کس
اینجا تهرانه
یعنی شهری که
هرچی که توش میبینی
باعث تحریکه
قبلا هیچکس
الان یاس
درسته که هیچکس رک حرفشو میزنه ولی ما اینارو داریم هر روز میبینیم و دیگه اونقد خسته میشیم که دیگه دلمون رو میزنه! ولی یاس امید میده!
«برنده يا بازنده فرقى نداره توى ذات ما»
!Hichkas
◙