--- h+16 gig hafeze+5 megapixel doorbin+2 flash led +کلاس بالای نوکیا ان96 رو با این مقایسه میکنی؟؟؟
Printable View
--- h+16 gig hafeze+5 megapixel doorbin+2 flash led +کلاس بالای نوکیا ان96 رو با این مقایسه میکنی؟؟؟
نقل قول:
ميخواي به اين شاهكار 500 تومان پول بدي؟دلت مياد؟:46:
ما دو تا آرسنالي هستيم حرف همديگرو بهتر ميفهميم اگه از من ميشنوي زود برو دنبال اين گوشي كه واقعآ حرف نداره اگه هم وقت كردي برو يه سوالي بپرس ببين كي مياد با چه قيمتي دمت گرم
اینترفیسش میارزه به کل شرکت نوکیا:27:نقل قول:
باشه!فعلا وقت زیاده!شاید اصلا از بنگلور که مرکزشه سوال کردم!این امتحانات درپیت تموم بشه حتما میرم دنبال گوشیهای جدید ببینم چه خبر تو بازار!!
نقل قول:
اين حرف يعني چي؟يعني مثلآ نوكيا بده؟آره بده عزيز شما نخر نوكيا كارت دعوت نفرستاده كه شما اينقدر داري ازش بد ميگي انشاالله با كمك همين HTC شاهكار سوني اريكسون ( البته به قول بچه هاي اين فروم ) هم به بازار مياد ميبينيم چي ميشه يه p990 داد بيرون واسه كل توليدها بسته.
بعد ميگن چرا دعوا ميشه چرا كل كل ميشه
حالا این خیلی شاخه؟ k850 رو هم رفته 4تا فلش داره اینقد پزشو ندادن.نقل قول:
2 flash led
برا شما هم x1 نفرستادن در خونتون!نقل قول:
انشاالله با كمك همين HTC شاهكار سوني اريكسون ( البته به قول بچه هاي اين فروم ) هم به بازار مياد ميبينيم چي ميشه يه p990 داد بيرون واسه كل توليدها بسته.
بابا الکی میگه من آرسنالیم. ممد باش چت میکنه اینقد پشت سر بچه های فروم حرف میزنه که نگو!نقل قول:
ما دو تا آرسنالي هستيم
نقل قول:
در تاييد اين حرف بايد بگم N96 يه چيزيه HTC يه چيزه ديگست نميدونم چرا همش ميخواييم اين محصولات رو با هم مقايسه كنيم آخه اون يه رديه ديگست اين يه رده ديگست آخه چه ربطي به هم دارن؟
دوربين N96 رو ميخواييم با HTC مقايسه كنيم؟
حافظه 16 گيگي با 8 گيگ كارت حافظه رو با اين ميخواييم مقايسه كنيم؟
همونطوري كه نميتونيم از قابليت هاي بالاي HTC بگذريم مثل ويندور موبايل 6.1 ، اينترفس واقعآ معركه اين گوشي . و.............
خيلي وقت پيش توبه كرده بودم تو اين بحث ها شركت نكنم ولي نتونستم برم همونجايي كه فعالم و بهم توجه ميشه بهتره!!!!
الان دوباره تو یوتوب ان96 رو دیدم!خداییش نوکیا توی کار اینترفیس و 3بعدی بودن منوها کم نذاشته ولی حیف که تاچ نیست البته اسکرولش تاچه!!!!
نفهميدم منظورت چيه؟من دروغ ميگم آرسناليم؟ كي پشت سر بچه ها حرف ميزنه؟نقل قول:
دروغ میگه به خدا!میخواد منو خراب کنه!برید از بلاستر بپرسید!!بوالله اگه کاری به کار کاربرای اینجا داشته باشم!