درسته پخش نمی کنه. جالبه من بعضی وقتها که حوصله کانورت ندارم فیلم رو با همون فرمت dat می ریزم تو گوشی بعد از تو فایل منجر پسوندشو به avi تغییر می دم راحت پخش می شه ولی wmv رو rename می کنم پخش نمیشه. پیغام نات ساپورت میده.نقل قول:
درسته پخش نمی کنه. جالبه من بعضی وقتها که حوصله کانورت ندارم فیلم رو با همون فرمت dat می ریزم تو گوشی بعد از تو فایل منجر پسوندشو به avi تغییر می دم راحت پخش می شه ولی wmv رو rename می کنم پخش نمیشه. پیغام نات ساپورت میده.نقل قول:
نظرتون در مورد ttpod چیه؟
خوبه؟
نقل قول:
بد نیست ولی به پای این کوور نمیرسه ... :8:
کسی اسکین winamp ورژن جدید Core Player رو لینکش رو داره؟
اگه داره بذاره که ممنون میشم!:11:
ورژن قبلی امکان ریزیوم داشت ولی این نداره تو تنظیمات هم چیزی پیدا نکردم. یه فیلم رو که تا وسطاش نگاه می کنم دفعه بعد باید تا جایی که دیدم رد کنم. کسی چنین مشکلی داره؟
در حالت فول اسکرین تصویر به سمت راست میچرخد و در اتصال به تلویزیون تصویر برعکس است .
چاره چیست؟ چه جوری درستش کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نقل قول:به نظر من واسه فيلم ديدن DivX Player بهتره...(نظر شخصي)نقل قول:
میگم دوستان وقتی با کابل گوشی رو به تلویزیون وصل میکنید ، میشه تصویر رو fullscreen دید ؟ جالبه که player داخلی x-plore این قابلیت رو داره .
وقتی از تو Now Playing اهنگ اجرا میکنی از برنامه بیرون میاد چرا
من این کار را توی n95 انجام دادم اول باید گوشی را در حالت پخش موسیقی قرار بدی یعنی منظورم اینه که طرف کلیدهای مخصوص پخش موسیقی قابل دیده بشه . بهد می رویم نرم افزار کور پلیر را باز می کنیم در نرم افزار ما می توانیم فیلمها را هم به صورت فول اسکرین نورمال و هم به صورت فول اسکرین چپ یا فول اسکرین راست نگاه کنیم اگه ما فیلم را در حالت فول اسکرین نرمال کنیم در تلویزیون هم به صورت تمام صفحه بدون کوچکترین مشکلی نشان می دهد اما در نرم افزار دایوکس پلیر نمی شه این کار رو کرد