نقل قول:
مگه میشه روی پاکت 16 میلیون رنگ گذاشت بابا خود شماها داخل یه تاپیک که بحث میکردین گفته بودین ویندوز موبایل نمی تونه بیشتر از 65 هزار تا موثر استفاده کنه
حالا این هیچ باطری چی میخواد بزاره برای این
خود پاکت ها همین جوری مصرفشون زیاده و توش موندن چی کار کنن حالا 16 میلیون رنگ
حالا یک چیز پاکت ها امکاناتشون و صفحه نمایششون برای اینه که تکست رو نمایش بده حالا با 16 میلیون چه تکستی میخواد نمایش بده
من نمی گم بده ها بر عکس خیلی هم خوبه
ولی باورش سخته
هیچ چیزی توی این دنیا نشدنی نیست ... شاید حرف شما درست باشه ولی الان نمیشه گفت میشه یا نه ولی من احتمال %70 میگم حداقل 262 هزارتارو داره ..
نقل قول:
اگه به خودم باشه من خودم از گوشی باریک و خیلی ظریف خوشم نمیاد ولی آیفون خیلی باریک نیست
ولی اگه به مردم باشه درسته خیلی ها ظریف رو بیشتر دوست دارن به همین خاطر هم موتو یک فروش پیدا کرده چون یه ظرافت خاصی داره
خوب نه ولی مگه خود شما نبودی که گفتید اومده حال اچ تی سی رو گرفته
پس اگه قابل مقایسه نیستن نمی تونه هم همچین حالش رو گرفته باشه
13 میلیمتر هم زیاد باریک نیست ! در مقابل گوشی جدید سامسونگ با 8.2 میلیمتر با دوربین 3.2 !
فکر کنم منظور منو از حال گرفتن بد فهمیده باشین ... منظور من اینه که با اومدن این گوشی به بازار میتونه بازار HTC رو تا حدودی مختل کنه و بعضی از مشتریهای HTC به سمت این گوشی روی بیارن ...
نقل قول:
I900 امکاناتی کم نداره البته هنوز خوب تمام امکاناتش منتشر نشده
ولی خوب توی همین امکانات فقط دوربینه که دیگران ندارن و توی صفحه هم که خوب عمل نکرده رزولوشن کم
رنگ رو که هنوز مشخص نیست
I900 یه گوشی کامل هستش و نمیشه انتقاد زیادی ازش گرفت ...
قیمت گوشی رو هم باید در نظر گرفت که معمولا گوشیهای سامسونگ انصافا قیمت خوبی دارن ..
در مورد صفحه نمایش من حدسم بر اینه که رزولوشن 480×240 پیکسل باشه که به خاطر رعایت 16:9 هستش مثل F490 ... ولی هیچ خبر رسمی از سامسونگ منتظر نشده هنوز ....
نقل قول:
اینا هم umpc هستن اگه اینا هیولا باشن پس همین i900 هم هیولاست با 3.5 اینچ صفحه نمایش چون اچ تی سی و آیمت همین به قول شما هیولاهایی با 3.5 اینچ صفحه نمایش دارن
مگه اینها ویندوز میخورن مثلا ویندوز ویستا سرویس پک 1 ؟
نقل قول:
شما چه حساب کنید چه نکنید uiq و نسخه های متفاوتش از سیمبین هست فقط s60 v3 نیست که
تازه سری 40 و 80 و 90 هم هست اونا رو هم باید حساب کرد
همین uiq رو یکی از اصلی ترین رابط کاربری های سیمبینه و اس ای چند وقته که داره روی این رابط فروش میکنه
خوب هویج یه خاصیت داره پرتقال یه خاصیه هر دو هم موادشون برای بدن لازمه
جمله پررنگ رو متوجه نشدم
میدونم عزیز که سری 40 و 80 و 90 هم هستش ... من کلا اینطور سیمبینها مد نظرم هستش نه UIQ که خوشم نمیاد از رابط کاربریش ...
درسته هر 2 میوه خاصیت دارن واسه بدن ولی گاهی وقتها با خوردن 2 میوه آدم سنکوب میکنه ! ( عسل و خربزه )
منظورم از جمله پر رنگ این بود که چرا همه که مگفتن رزولوشن بالا در کنارش نگفتن 65 هزارتا رنگ ؟ منم به همون دلیل اونها !
نقل قول:
چرا بستگی نداره
این سایت که یکی از معروفترین سایتها در زمینه موبایله
مگه این که شما قبولش نداشته باشی که من دارم تا حدودی
خدا رو شکر سامسونگ صعود کنه که این باعث شادی شما میشه و شادی شما باعث شادی من
واسه من این سایت مد نظر نیست چرا ؟ جون بنده خودم هر روز توی همه برندها میرم و میلیونها نفر مثل من !
سامسونگ زندگی منو عوض کرد من واقعا بهش مدیونم و مطمئن باشین با صعود سامسونگ انگار من صعود کردم ...
نقل قول:
ایکسپریا وارد بازار نشده ولی توی اروپا قابل سفارش دادنه
خوب هر شرکتی یه سیاستی داره
و اینکه کی گفته که از این گوشی رویو بیرون نیومده
چرا بیرون اومده کمی سرچ لازمه
بعد مگه رویو بهتر از فیلم هم هست خیلی فیلم از این گوشی بیرون اومده که داره توضیح میده درباره اون
فقط این گوشی نیست که پیش فروش میشه عزیز ... F480 سامسونگ و خیلی از گوشیهای دیگه الان دارن به فروش میرسن که توی بازار نیستن !
ریویو درست حسابی نه اینهایی که هرکی هرچیزی دلش میخواد بگه !
موفق باشی ...