خب , بابک طبق معمول از من شکست خورد تا نشون بده صدر کنفرانس Great 8 همیشه در چنگال شیاطین سرخه
بابک جان حرفی واسه گفتن نداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب , بابک طبق معمول از من شکست خورد تا نشون بده صدر کنفرانس Great 8 همیشه در چنگال شیاطین سرخه
بابک جان حرفی واسه گفتن نداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچس کنفرانس شرق واقعا افسوس میخورن که چرا من تو اون کنفرانس نیستم آخه اینجا با وجود من کسی نمیتونه نفس بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آینده جوابت رو خواهم داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آینده ای وجود ندارهنقل قول:
همش مال منه :27:
برو بچ قديمي بازر بيتر هم كه اينجا جمع هستن
حيفه يه همچين بازي باحالي تاپيكش خاك بخوره
هر كي در مورد اين بازي سوال داره بنده در خدمتم :5:
ببخشيد آدرس فروم بازبيتر چيه ؟
نقل قول:
کد:http://bbfans.ir/forums
داخل خود سايت بازر هم تو هر دسته يه فروم داره كه زياد فعال نيست و بهتره به همين انجمن بالا مراجعه كني :46:
اين آموزش حميد از اولين يوزراي ايراني تهيه كرده :31:
لبته همه میدونیم ولی اگه احیانا یه تازه وارد این مطلب رو میخونه ضمن خوش آمدگویی بهش این توضیح رو بدم که سایت این بازی buzzerbeater.com است و در واقع مربیگری آنلاین در بسکتباله و دوستانی که تازه میخوان بجمع مربیهای بسکتبال بیان متونند از لینک زیر برای ثبت نام استفاده کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطلب در چند بخش اصلی (بازیکنان ، بازیها ، تمرینات ، اقتصاد و سایر نکات مهم) طبق فهرست زیر تهیه شده که امیدوارم مفید باشه.
1- بازیکنان
• مهارتها
• سایر مشخصات
• پستها
2- بازیها
• بازیهای لیگ
• بازیهای جام حذفی
• بازیهای تمرینی
• صفحه بازیها
• رتبه بندی تیم در بازی
• انتخاب ترکیب و روش بازی و تعویضها
• تاکتیکهای هجومی و دفاعی