نقل قول:
شما در چند صفحه قبل گفته بوديد كه با آداپتور اشانتيون مشكل داشتيد و با usb شارژ ميكنيد. خوب در بعضي مواقع pc ممكنه كه در دسترس نباشه . براي yp-p2 آداپتور اصلي هست كه بشه بهش اعتماد كرد و براحتي و بدون مشكل دستگاه رو شارژ كرد؟ و يا هنوز براي اين دستگاه آداپتور برق براي شارژ نيومده؟
سامسونگ یه اداپتور معرفی کرده ولی هنوز برای تولید نرفته !
تو فروم های دیگه هم دیدم درموردش خیلی صحبت میکنن . البته شرکت Green یه اداپتور برای پلیر های سامسونگ داده که تو بازار هم موجوده ! از شارژرهای موبایل ال جی هم میتونی استفاده کنی (فقط به ولتاژ خروجی دقت کن) !
راستی من دیروز زنگ زدم یکی از نمایندگی های سامسونگ گفت شارژر اصل هم داریم 20 تومن ولی هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم (فکر نکنم اصل باشه)
نقل قول:
در تبليغات و مشخصات دستگاه هاي سوني ,يك از برتري هاي اين دستگاه رو شارژ سريع و دوام خوب باتري عنوان ميكنند. لطفا در اين باره توضيح بديد كه yp-p2 چطوري هست؟
البته من هنوز تست نکردم چون از اون موقعی که خریدم تاحالا 1 بار بیشتر شارژ نکردم و تا الان 1 دونه بیشتر از شارژش کم نشده ! البته باطری های مدل های سامسونگی که داشتم تاحالا مشکل نداشته
سونی هم که ماجراش چیز دیگه ایه !! ولی در کل نه سونی و سامسونگ مشکلی تو این زمینه ندارن !
نقل قول:
در مورد اون صدايي كه گفته بوديد با تكون دادن پلير به گوش ميرسه,يعني ممكنه كه همه اين دستگاه ها اين مشكل رو داشته باشند. و اگر با گارانتي سام سرويس و از نمايندگي هاي اصلي اين دستگاه رو تهيه كنيم ميشه مطمئن بود كه دستگاه نو هست؟
'گفتم که فقط بعضی ها از هر 100 تا 7-8 تا اونم موقع خرید فقط کافیه دستگاه رو یه تکون کوچیک بدی ! اگه این مشکل باشه خیلی راحت متوجه میشی و عوضش میکنی !
نقل قول:
در مورد كيفيت صدا هم ميخواستم از شما سوال كنم. من قصد خريد sony a808 رو دارم ولي با ديدن اين دستگاه يكم وسوسه شدم. ميخواستم بدونم به نظر شما كيفيت صدا yp-p2 در مقابل a808 سوني چطور هست؟ و همچنين كيفيت اين دستگاه نسبت به اپل تاچ و كريتو zen چطور هست؟ ( اين سوال رو براي اين پرسيدم كه من در درجه اول كيفيت صدا برام مهم هست )
اپل که اوته !! خودم اپل دارم اصلا قابل مقایسه نیست ! کریتیو Zen هم نمیرسه بهش اصلا (ولی از اپل بهتره)
ولی در مورد سونی باید بگم
سونی بلندی و کیفیت بهتری داره (یه ذره) و کیفیت هم جوریه که اگه صدا رو هم تا ته بلند کنی هیچی از کیفیت کم نمیشه ولی سامسونگ صدای زنده تری رو ارایه میکنه و اکولایزر های مختلفش هم یه چیز دیگه ای هست ولی من هم خودم از Sony A808 خیلی راضیم ! ولی سوالت خیلی سخت بود ! ولی بازم نظرم P2 هست ولی اینو بدون از خریدش پشیمون نمیشی ! راستی امکاناتم مقایسه کن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
كيفيت صفحه تاچ اسكرين در مقابل صفحه تاچ اسكرين اپل تاچ به چه صورتي هست؟
من يك فيلم 8 دقيقه اي از اين دستگاه دانلود كردم . در فيلم اونطور كه متوجه شدم يك مقدار عملكرد صفحه لمسي مناسب نبود و دستوارت به نظر با تاخير انجام ميشد. ميخواستم در اين باره نظر شما رو بدونم؟
سوال ديگري كه در مورد صفحه دارم اين هست كه آيا مثل موبايل قفل صفحه هم داره براي مواقعي كه ميخواهيم دستگاه رو در جيب بذاريم يا نيازي نيست و مشكلي به وجود نمياد و در مورد عملكر صفحه هم ميخواستم بدونم كه فقط با انگشت هست و يا نه اگر در جيب بذاريم و با جيب كت يا... برخورد كند صفحه لمسي اين دستگاه عمل ميكند و مشكل ساز ميشود؟؟؟
هر کدوم از اینا برای کار مخصوص خودشون ساخته شدن !! اینترنت نیاز به صفحه بزرگتر داره !
بله تاخیر داره ولی باید حساب سرعت هارد و فلش هم بکنی !
قفل هم داره !
نه با همه چیز میشه باهاش کار کرد ولی مشکل ساز نمیشه !
نقل قول:
نصب lcd protect (محافظ شيشه اي صفحه ) دردسر نداره و راحت نصب ميشه يا بايد اين كار رو به فروشنده واگذار كنيم.؟؟
نه کار بسیار راحتیه ، فقط باید قبلش صفحه رو با پنبه قشنگ تمیز کنی !
نقل قول:
آيا براي اين دستگاه كيف محافظ هم اومده يا نه؟
اره ولی پیدا کردنش سخته ! البته قاب کریستالی هم هست که خیلی قشنگه و همه جا هم براحتی پیدا میشه
نقل قول:
در مورد خود دستگاه از لحاظ ظاهر ,وزن و اندازه و جنس بدنه و ... (از نظر خودتون) و همچنين امكاناتي رو كه خودتون تست كرديد, لطفا بيشتر توضيح بديد و در مورد رنگ هايي كه در ايران وجود داره هم توضيح بديد.
نه مشکلی هم تو این زمینه نیست و تمامی رنگ ها هم موجوده ! (سفید صدفی ، مشکی و شرابی) من خودم سفید گرفتم چون یه تنوع برام بشه ( همه چیم مشکیه ) و هدفون بلوتوث هم تو ایران سفید فعلا موجوده + اینکه مشکی جای دست میمونه !!
نقل قول:
من يك هدفون ep-630 كريتيو دارم و همچنين يك هدست بلوتوث سوني اريكسون مدل DS970.ميخواستم بدونم به اين دستگاه ميخورند ؟؟
EP-630 که حرف نداره براش عالیه ولی DS970 نه بدردش نمیخوره !
نقل قول:
در مورد بلوث دستگاه هم اگر استفاده كرديد, بيشتر توضيح بديد
در اینده نزدیک براتون با عکس بیشتر توضیح میدم ولی در کل این یه مورد حرفی برای گفتن نداره چون عالیه
نقل قول:
در مورد آپديت دستگاه هم لطفا بيشتر و كاملتر توضيح بديد.
از yp-p2 ميشه به عنوان حافظه فلش استفاده كرد و اون رو به pc وصل كرد و بدون نياز به نرم افزار خاصي اطلاعات مورد نياز رو روش ريخت؟
نقل قول:
بله ، حتی اهنگ هم میشه از این روش ریخت !
نقل قول:
ضبط صدا با چه فرمتي انجام ميشه؟
MP3
نقل قول:
قيمت مدل 8 گيگ ممكنه بعد از عيد پايين تر بياد يا نه؟
اره ولی تا 10 تومان
نقل قول:
در مورد دوام باتري هم توضيح بديد كه آيا واقعا 35 ساعت رو داوم مياره براي موزيك؟؟
اره ولی در کل به ولوم ، نوع هدفون ، استفاده از صفحه نمایش و .... داره ولی 25 ساعت هست !
نقل قول:
در مورد نرم افزار انتقال موزيك به yp-p2 لطفا توضيح بديد. نرم افزار سوني رو چند جا خوندم كه كاركردن باهاش مشكل و بعضي مواقع به كپي رايت و... گير ميده. نرم افزار اين دستگاه از اين نظر چطور هست؟
البته نیازی هم به استفاده ازش نیست ولی اگه نظم و انضباط برات مهم اره چون یه سری امکانات خوبی داره که خیلی بدرد بخوره !
نقل قول:
آهنگ هاي با فرمت mp3 و بيت ريت 320 رو ميشه روي اين دستگاه پخش كرد و اگر جواب منفي هست تا چه بيت ريتي رو ميشه انتقال داد و براي تبديل كردن به بيت ريت پايين تر آيا خود نرم افزار همراه اين امكان رو داره و در صورت مثبت بودن پاسختون لطفا بگيد كه آيا تاثير منفي زيادي در كيفيت داره يا نه؟
بله ، حتی من 420 هم پلی کردم !
نرم افزار هم امکان کانورت فایل صوتی ، تصویری ، عکس رو بهت میده که واقعا کارش عالیه ولی برای تبدیل حرفه ای فایل های صوتی از Nero استفاده کن
نقل قول:
و سوال آخرم اين هست كه با توجه به امكانات بسيار زياد اين دستگاه چرا قيمتش زياد بالا نيست و مثلا همين مدل a808 سوني قيمتي مشابه yp-p2 دارد. ميخواستم بدونم به نظر شما علت چي ميتونه باشه؟(ميدونم سوني به علت سوني بودنش پول بيشتري ميگيره ولي از لحاظ امكانات اين دو دستگاه خيلي با هم فرق دارند و سامسونگ خيلي بالاتر به نظر ميرسه)
سامسونگ در کل قیمتش مناسب هست و قیمت بالا هم دلیل برای بهتر بودن نیست !
بابت طولاني شدن پرسش ها پوزش ميخوام.
خواهش میکنم ولی شانس اوردم ماشین نمیخوای بخری وگر نه ..................
با سپاس فراوان:11::11::11::11::11::11::11::11:[/QUOTE]
بازم ممنونم از سوالات