نقل قول:
راستش اصلا اهل میوه خوردن نیستم.ولی آب پرتقال تا دلت بخواد..صبح تا صبح میزنم به بدن.چون خسته میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببرم تو یخچال و بیارم رو میزم میزارم دیگه نمیبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اون بالایی رو مانیتور هم Mango ه.دوس ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .2 ماه تو یخچال بود کسی نخوردش.آوردمش اینجا.بازم نمیخورم:2:
نقل قول:
آره.رو پکش بود.من کویت این و گرفتم.پک های کشور های مختلف هم فرق میکنه.مثلا تو اروپا تو پک همین p1 یه gps external هم هست.ولی اینجا نه
این DS220 هم تو پک W910 بود.خودش و فروختم اما هندفریش رو نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا نمیتونستم به p1 وصلش کنم ولی امروز وصل شد:8::8::8:
نقل قول:
با پشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پشت که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .فکر کنم باید با شیکم خوابید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره.اون گیرنده بلوتوسه چیز خیلی مشتیه.یه چیز دیگه هم هست به نظر من DS980 واسه خانوم ها بهتره.چون ظریف تره و حساس تر.به درد مردا نمیخوره.(مثلا یکی مثل من)
خب خانوم ها معمولا بیشتر مواظبند و هواسشون جمعه تا ما مردا:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونروز میخواستم از جیبم بیرون بیارمش افتاد رو زمین.اون پایینش که شارژ میشه یه ضربه کوچک دید.اگهDS980 بود و ال سی دیش میخورد به زمین:27: ...:دی
کیفیت صداش عالیه:8::8::8:مخصوصا با اون w910 .با P1 هم خوبه ولی خوب w910 کیفیت صداش یه چیز دیگه بود.
نقل قول:
شما اگه افتخار بدین بیاین تو تاپیک حتما مطالب جالبی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق اون 2 تا رو هم نمیدونم.(هنر کردم که نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )