سونی میتونه تولید میکنه
الجی هم اگه عرضش رو داشته باشه میتونه !!!
نوکیا هم که تاچ اسکرین رو تعطیل کرده
Printable View
سونی میتونه تولید میکنه
الجی هم اگه عرضش رو داشته باشه میتونه !!!
نوکیا هم که تاچ اسکرین رو تعطیل کرده
نقل قول:
بابا تو هم هر چیزی شد هی قسم میخورم. گوشی ارزش این و داره که آدم به خاطرش قسم بخوره؟؟؟
باشه بابا.اصلا اینا هیچوقت نمیاد.اصلا فبکه!!!!خوبههه؟
حالا هیچ عیبی نداشته گیر دادن به رنگش:27:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
منم گفتم که قابل مقایسه نیستند.اصلا مگه مبشه یه PPC رو با یه موبایل سیمبیان مقایسه کرد؟:27:
نقل قول:
باشه.کم آوردی بوق بزن.خودتم قبول داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالا هی رنگ رنگ کن و بگو لگن:27:
کل کل هم فعلا تعطیل!!!
آره والا.بگو نوکیا هم معرفی کنه ولی 10 سال دیگه بده بازار:27:نقل قول:
در انتظار ظهور سبز نوکیا باشید!با غولهای جدیدش!
انشاالله.بابا بگو معرفی کنه.ما هم خوشحال میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جنگ شروع شد....حمله کنید !!!:31::31:
راست میگیا ! کلاس xperia کجا...ppc کیبور qwerty و ویندوز موبایل کجا و سیمبین زاقارت کجا :31: ....با سری G باید رفت به جنگش... 65 کیلو کالر رو بیشتر ساپورت نمیکنه ویندوز موبایل...مگه اینکه خیلی جدید یا سفارشی باشه...برای شروع خیلی خوووبه ....نقل قول:
8گیگ حافظه اضاف میکنن 200 دلار میکشن روش:27: .....برادرا w980 اینو داره :
جدیده یا قذیمم بود؟ یعنی میشه موزیک و رو موج fm به اشتراک گذاشت...:46::5:نقل قول:
Broadcast your music
The built-in FM transmitter lets you share your music the easy way. Just tune in your phone to a FM frequency and send the music to other FM receiver devices.
ساسان جان بیا کمک!من انرژیم تحلیل رفته بید!!!دیگه فعلا چیزی به ذهن پلیدم نمیرسه !!!!نوکیا هم یه چیزی معرفی نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نمیدونم چرا کمی احساس کم اوردن میکنم!!!!به جان خودم!!!!!!این رییس نوکایا هم چقدر احمقه!!بهش بگید مرتیکه تو هم یه چند تا مدل الکی مثل سونی اریک معرفی کن تا این سونی اریکیها پر رو نشن!!نگاشون کن!مثل لشکر تیپ 92 ریختن توی تاپیک!!بابا بی خیال !!اینا همش الکیه!هر وقت تولید شدند اون وقت تا میتونید مدلهای ججججدددید سونی اریک رو با هم مقایسه کنید!!ای خدا خندم میگیره!چقدر زود باور!ما ان96تولید شد ولی هنوز قبول نکردیم!اینا زودی باور کردند پولشون رو اماده کردن رفتن در پاساژ علاالدین نشستن تا این گوشیهای تخیلی تولید بشن!سونی اریک حتی مدل اصلی و نمونه ی اینها رو هم تولید نکرده!!!
ببین چطور ی دروغ میگن!!میگه ویندوز موبایل بیشتر از 65 کیلو کالر ساپورت نمیکنه!!پس کا اس 20 الجی و ای میت 9502 چی هستند؟؟؟هر دوشون از ویندوز موبایل 6 استفاده میکنند!!در حالی که ویندوز موبایل هفت هم داره میاد!!
حرس بخورين :27:
آره والا.مگه 8GB اضافه کردن چی شده.فقط سطل آشغالشون بزرگتر شده:27:همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
رسما اعلام کرد که کم آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]