با 850 کار نکردم
ولی به نظرم
کیفیت دوربین گوشی کا 850 و ان82
اونقدر اختلاف ندارن
ولی کیفیت فیلمبرداری ان82 خیلی بهتره
Printable View
با 850 کار نکردم
ولی به نظرم
کیفیت دوربین گوشی کا 850 و ان82
اونقدر اختلاف ندارن
ولی کیفیت فیلمبرداری ان82 خیلی بهتره
ولي در مجموع يه سرو گردن بالاتر از كا 850 است.نقل قول:
چه روز
چه شب
چه محيط داخل و هر جاي ديگه كه حساب كني .
كه در مجموع ان 82 كاملترين 5 مگاپيكسليه بازاره.
ممنون
ببینید من نگفتم بهتر هست یا نیست در عکس
گفتم که تفاوت شایانی ندارن در عکاسی بر عکس فیلمبرداری
حداقل واسه یه کاربر معمولی مثل من
والا در این که
کا 850 کلا نویز بنفش داره تو عکس هاش شکی نیست
البته تو نسخه ای که به بازار عرضه شد کیفیت دوربین کا850 بهتر شدنقل قول:
به نظر من فرق دوربین این 2تا گوشی زیاد نیست و تو کا850 با تنظیمات میتونی عکس عالی بگیری ولی ان82 تو auto عکس خوب میگیره و نیازی به تنظیمات نیست
فیلم برداری هم که مشخصه ان82 بهتره ولی فکر کنم کیفیت ضبط صداش از ان95 پایئن تر باشه
در گوشي هاي 5 مگاپیکسلی :
بهترين كيفيت فيلم برداري را LG KU990 Viewty دارد با رزولوشن 480×640 (VGA) كه تقریباً برابر کیفیت DVD است .
بیشترین تصویر در ثانیه: مقدار ۱۲۰ تصویر در ثانیه که فقط LG KU990 Viewty مي تواند بگيرد. ( با کیفیت متوسط QVGA ).
بیشترین زوم اپتیکال راگوشي Samsung G800 دارد ( با 3 زوم اپتیکال ) .
ان95 8گیگ در حد یک 5 مگاپیکسلی واقعا عالی عکس و فیلم میگیره...
ان 95 هم دوربين عكاسي خوبي داره اما هيچ كمرافوني 5 مگاپيكسلي واقعي نيسنقل قول:
ممنون
اگه تو فیلم بر داری بخوای K850i و N82 رو مقایسه کنی به نظر من تو کیفیت N82 بهتره ولی هر دو در 30 فیریم در ثانیه فیلم برداری می کنن و K850i با سایز QVGA ولی N82 در سایز VGA و نکته ی جالب اینه که K850i بهترین امکانات رو در فیلم برداری میده درست همون چیزایی که تو عکس بردازی هست مثلا 16 برابر زوم و لرزه گیر و فلاش و خیلی چیزای دیگه ولی N82 فقط 4برابر زوم داره و فقط Night moode و تنظیم سفیدی و افکت های رنگی رو میده پس از نظر امکاناتی که داره خیلی از K850i عقب تره!!!
و نکته ی مهم گوشی های نوکیا تو فیلم برداری فوکوس اتوکاتیک نداره!!!
اگه تو فیلم بر داری بخوای K850i و N82 رو مقایسه کنی به نظر من تو کیفیت N82 بهتره ولی هر دو در 30 فیریم در ثانیه فیلم برداری می کنن و K850i با سایز QVGA ولی N82 در سایز VGA و نکته ی جالب اینه که K850i بهترین امکانات رو در فیلم برداری میده درست همون چیزایی که تو عکس بردازی هست مثلا 16 برابر زوم و لرزه گیر و فلاش و خیلی چیزای دیگه ولی N82 فقط 4برابر زوم داره و فقط Night moode و تنظیم سفیدی و افکت های رنگی رو میده پس از نظر امکاناتی که داره خیلی از K850i عقب تره!!!
دقیقا هم همینطوره که دوست عزیزمون میگه.من تا حالا :3250 n70 6680 6600 7610 و چیزای دیگه داشتم و هیچ کدوم از این ها تو دوره های خودشون کیفیت دوربینشون از سونی اریگسون های 2و1.3 مگا پیکسلی بهتر نبوده خودمون هم بهتر میدونیم که نوکیا توی دوربین و غیره ضعیف بوده
سلام دوستان!
چرا اینقدر دعوا می کنید ؟
من N95 معمولی با آپدیت ver 20 دارم .
برای یکی از درس هام نیاز به اسکن کردن کلی عکس رنگی و سیاه و سفید از تو یک کتاب داشتم و با N95 روی حالت close up ازشون عکس گرفتم و حجم هر کدوم به طور میانگین سیاه و سفید ها 1.2 mb و رنگی ها 1.7 mb شد! و یکی دیگه از دوستام هم با k850 گرفته بود .
روز ارائه ی کنفرانس وقتی عکس ها روی پرده ی پروژکتور ظاهر شد ، همه تفاوت نوکیا و سونی اریکسون و تفاوت کارل زیس و سایبر شوت رو فهمیدن!!
فقط همین قدر بگم که اون دوستم اینقدر که اون روز مسخره شد ، دیگه از اون موقع k850 شو دانشگاه نیاورد!!