امیدوارم که تو ایران منتشر بشه:46:راستی در مورد پایان netural بیشتر توضیح میدی؟من تو حالت order و Scoial'thea تمومش کردمنقل قول:
Printable View
امیدوارم که تو ایران منتشر بشه:46:راستی در مورد پایان netural بیشتر توضیح میدی؟من تو حالت order و Scoial'thea تمومش کردمنقل قول:
برای پایان های بازی چند قسمت هست که تصمیم گیری توش خیلی مهمه ولی آخریش مهمتر (اینا مربوط به Scoia'tael و Order of Flaming Rose) :
1.زمانی که Act 1 باید Drowner هارو برای یکی از 3 نفر که اسمش یادم نیست نصف شب برای محافظت از اجناس می کشتی یک گروه از Scoia'tael ها سر می رسند اگر به آنها کمک کنی و جنس هارو بزاری ببرند در Act بعدی Cole کشته شده و شانس انجام چند quest را از دست می دهید.(البته این مهم نیست)
2.در Act 2 در نبرد بین Order و Scoia'tael در Golem Burial Ground در Swamp که طرف هر یک را بگیری تاثیر شدیدی ندارد در Act بعد می توانی قبل از Quest بانک برای هر کدام یک quest انجام بدی.
3.quest دزدی بانک در Act 3 که اگر طرف elves را بگیری در act های پایانی دارای زره و تجهیزات بهتری خواهند بود حتی اگر بعد با آنها دشمن شوی (اگر حتی بی طرف باقی بمانی در Act 5 به خاطر تجهیزات بهتر در Old Vizima گروه Order را شکست خواهند داد.)اگر هم بر علیه آنها کار کنی در پایان Act 4 هنگامی که نبرد در Murkey Waters تغییراتی خواهید دید در Dialoge ها....)
4.و نبرد Murkey Waters در آخر Act 4 که مهمترین است که طرف هر کدام را بگیری یا بی طرف بمانی(باید با هر دو گروه بجنگی) بخشی از پایان را مشخص می کند.
اگر بی طرف بمانی در Act 5 :
هر دو گروه به شما در طول Act حمله خواهند کرد و دشمن شما خواهند بود (در بیمارستان هم هر دو گروه حمله خواهند کرد)هم White Reila و هم Touro'vial کشته خواهند شد.همراه شما Triss خواهد بود.Card آخری مربوط به 2 پرستار که نجات می دهید خواهد بود به جای White Reila برای Order و Turovi'al برای Scoia'tael امید وارم متوجه شده باشید!:27: می توانید با هیج کدام از شخصیت های اصلی دو گروه نجنگید.(عوض در Epilouge باید در رویای GM با هر دو بجنگید) و...ولی در آخر باید با Grand Master بجنگید....
خیلی ممنون.عالی بود.نقل قول:
مرسی Optimus Prime جان
خیلی خوب توضیحیدی
پس همونجا ها بوده که حدسش رو میزدم ولی خیلی فرق نداشته
1. من دلم براشون سوخت دادم ببرن دعا کنن
2. اینو دقیق نمیدونم کدوم رو میگی ولی اگه همونیه که order کمپ زدن و این صاحابشون!!! که اسمش یادم نیس زخمی شده پاش میگه بیا اینا رو سرکردگی کن تو جنگ که طرفه order بودم
3. من که هی به این یارو صاحابه order هی میگتم با صحبت درست کنیم و تکی رفتم و با Scoia'tael حرف زدم و یه دنده ای کرد و فرار کرد و منم همه رو ززدم شل و پل کردم!
4. بی طرف موندم و جفتشون رو کشتم این پسره هم که transport شد
5. اون کارتها هم که همشون bink هستن و راحت میتونید ببینیدشون
درسته اینجا هم دوبار اومدن
من که هر جا دمه دستم میومدن پر رو بازی در میاوردن میزدم میکشتمشوننقل قول:
می توانید با هیج کدام از شخصیت های اصلی دو گروه نجنگید.(عوض در Epilouge باید در رویای GM با هر دو بجنگید)
ولی تو Epilogue هم اومدن اونجا رو هم زدم کشتم!!! خلاصه بکش بکشی بود!
این خواهره هم که زده بود خواهرش رو کشت هم اومد کمک بهش گفتم بیاد یه مقدار اومد دیگه نبود!
من موندم و triss
ولی تکی بهتر بود
هی من میزدم stun میکردمشون این تریسه خرابکاری میکرد نمیزاشت بزنم بکشمشون
************************************************** *
از اینا بگزریم ولی قبول دارید که شخصیته ELF رو که همیشه تو بازیهایه دیگه شخصیته آروم، صلح طلب و باحالی دارن خیلی خشن و جنگ خواه نشون دادن؟
من هر چی زور زدم باهاشون دوست باشم نشد که نشد!
حتی اونجا که تو غار بقله دهکده چند نفرشون هستن هم همه رو سیر کردم چند بار ولی اخرش ...!!!
البته اگر به صحبت های Yaevinn رییس گروه Squirrels گوش بدی می بینی که چقدر انسان ها به وی ظلم کردند و چقدر زندگی شرافتمندانه ای داشته ولی خوب خودش هم شورشو در اورده بود!!:31:همه Elve ها هم بد نیستند مثلا تو Druid Grove توی جنگل Swamp الف های خوبی هستند مثل Morenn (همان Dryad که یکی از Card ها مربوط به اونه میگه که چطوری Blue Mountains توسط انسان ها مورد هجوم و حمله هست ولی مثل همیشه Elve ها تا اندازه ای خودخواه هستند.خلاصه زیبایی داستان در این بود که هیچ خوب کاملی در داستان نبود.Greater Evil or Lesser Evil .
بله!نقل قول:
واقعا بعضی جاهاش آدم میخواست آبغوره بگیره ولی بر خودش غلبه میکرد و تند تند کلیک رو مید که حرف زدناشون بره!!!:27:
بله اون مورن که اومده بود تعطیلات و دنباله استراحت بی تربیت!:31:
آخه اونم
از خونه های درختی و ... اشون هم تو بازی خبری نبود
تو vampire ها هم که اصلا یه چیزه من در آوردیه دیگه در آورده بودن ازشون و با چند تا چیزهه دیگه ه قاطیشون کرده بودن:13:
میگما نا قلا خوب اسمه همه جاها و شخصیت ها رو حفظی ها
چند سالتونه شما؟
بله DaRiOuShJh جان همش به خاطر پیروی از داستان اصلی Andrzej Sapkowski نویسنده اصلی سری داستان های The Witcher و The Last Wish هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین Night Lady رییس Night House دوست Regis یکی از vampire ها و دوستان نزدیک Geralt در داستان های اصلیش بوده که کشته شده.موجودی دقیقا به نام اصلی Vampire در بازی نیست Bruxa Alp و ....
من چند روز دیگه میرسم به پایان 3 دهه از زندگیم....
آهان در Act 5 اگر طرف هر گروهی باشید شکل Raven Armor هم تغییر خواهد کرد.
آفا خیلی خوشبختم و خوشحالم برایه آشنایی باهاتون
تولدتون هم پیشاپیش مبارک
آخه مسنکه چند تا از کتاب هایی که پیدا میکنیم اینور اونور توش نوشته بود vampire
و همینطور یکی از potion ها هم در این مورد بود فک کنم
قیافش فرق میکنه یا مشخصاتش؟نقل قول:
آهان در Act 5 اگر طرف هر گروهی باشید شکل Raven Armor هم تغییر خواهد کرد.
یعنی امکاناتیکه به پوشیدندش!!! میده!
آره شما درست ميگی.كتاب و potion در مورد vampire بود اما موجودی به نام vampire نبود.من فكر مي كنم Bruxa و Alps از دسته ی vampire ها بودند.در واقع زير رده ی vampire هانقل قول:
سلام....دوستان حالا این بازی واقعا ارزششو داره برم بگیرم؟
ترسناکه یا نه در ضمن گرافیکش خیلی واسم مهمه ..بالا هستش یا نه؟
اگه بالا نیست که هیچی..
مرسی از لطفتون..