به خاطر این که داره از دو حالت استفاده میکنه در حالی که ما اپراتور umts یعنی همون 3g رو نداریم و ازش استفاده نمیکنیم
پس چرا ما که ازش استفاده نمیکنیم باید باطریمونو الکی استفاده کنه؟
Printable View
به خاطر این که داره از دو حالت استفاده میکنه در حالی که ما اپراتور umts یعنی همون 3g رو نداریم و ازش استفاده نمیکنیم
پس چرا ما که ازش استفاده نمیکنیم باید باطریمونو الکی استفاده کنه؟
دقیقا همین طوره به خاطر همینم مصرفش بیشتر میشه البته گفتم که اونجاهایی که درست آنتن نمیده و گوشی دائما در حال سرچ برای آنتن هست این کم مصرفی کاملا احساس میشه ...نقل قول:
الان تغییر دادم... ببینم چی میشه...
گفتم که اگه دائم تو شهری و همه جا آنتن داری تغییری توش نمیبینی یعنی نامحسوسه ...نقل قول:
اقا من یه سوال بد جوری ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که چرا یک گوشی مثل 5700 که صفحه نمایش 16 میلیون رنگ داره دوربینش هم 2 مگا پیکسل هست از نظر قیمت اصلا شباهتی به یک گوشی مثل n76 که کم وبیش همین امکانات رو داره نداره ؟
اولا که گوشی های سری n کلا به خاطر اسمشون گرونه! دوما ان76 2 تا مانیتور داره و تاشو هست که طبیعتا خیلی رو قیمت تاثیر داره...
جنش کاور ان76 هم مشخصه که از 5700 خیلی مرغوبتره و بیشتر کار شده روش...
خیلی چیزا رو قیمت تاثیر داره
درسته اونا جزئی هست ولی رو قیمت تاثیر داره
lcd بیرونی که بالا توضیح داده شد
دو تا دوربین داره که جلویی vga هستش
لنز کارل زایس
و...
در ضمن هر چه شکل و شمایل گوشی خوشکل تر باشه قیمت بالا میره
همچنین باریکی این گوشی باعث شده که قطعات رو فشرده بچینند و این عامل هم رو قیمت تاثیر داره
ممنون ولی بازم بعضی از گوشی ها امکاناتشون به قیمتشون نمیخوره
حالا میگم این E60 با اینکه دوربین نداره چرا اینقدر گرونه ؟ فقط به خاطر اون امکانات مدیرتیشه ؟
به خاطر وایرلس لن هم هست ...
بعدشم ای60 زیاد وارد نشده و اینم میتونه تاثیر داشته باشه ...
lcdش هم بزرگه !