میشه به من هم بگین ؟؟؟؟ آخه من تازه واردم . گم شدم .
Printable View
سلامنقل قول:
ورودتونو خوشامد ميگم.
اول بگو دنبال چي ميگردي تا دوستان راهنمائيت كنن.:10:
تعداد پست ها با ارتقا درجه رابطه مستقیم داره ولی همه چیز رو پوشش نمی ده.
یکی گفته بود:
دلیل اینکه اونی که 2000 تا پست داده ولی درجه اش کمتر از اونیه که 1500 تا داده کمتره ممکنه به خاطر این باشه که مطبش مفید نبوده.
از نظر من این عملا ممکن نیست چون مدیر باید تمام پست ها رو چک کنه که عقلا و عملا ممکن نیست مگه این که همه مدیر باشن.
به نظر من تعداد جوب هایی که به تاپیک های شما داده می شه در این فرایند تاثیر داره همچنین رتبه بندی ای که به تاپیک شما داده می شه ( با رای گیری(بالای صفه نوشته رتبه گیری)) نیز تاثیر داره و در آخر به نظرم تاپیک ها و پست های شما در تالارهای متفاوت داری ارزش های متفاوت است. مثلا من اوایل 10 ، 12 تا پست که دادم خودمونی شدم در حالی که ...
راستی فکر کنم تعداد پست های پاک شده شما از طرق بالا مقامان نیز بی تاثیر نیست.
اگه تو انجمن متفرقه پست بدی حساب نمیشه؟؟؟
نـــــه حساب نمیشه
این حرف ها چیست که شما میزنید
فرقی ندارد که یکی یکی مدیر باشد یا کاربر مهم این است تجربه و اطلاعات کی بیشتر باشد تا دوستان را راهنمایی کند
معمولا تجربه مديران بيشتره
تو هم دلت خوشه ها بی خیال این چیزا اصل اینه که کار مون راه بیوفته :41:
یادم رفت اینو بگم من چطوری باید شروع کنم؟؟؟؟ میدونم سوالم خیلی کلی بود اینجا هم اصلا جاش نیس اما تا کی تو اینا بچرخم و بازم هیچی به هیچی ترجیح میدم یکی مستقیما راهنمایی کنه نه فرعا
هر کی کمک کرد از قبل بگم دستش درد نکنه اما مشکل اینه من نمیدونم چطور باید بیام جوابشو ببینم من دیگه یکم زیادی پرتم دلیلشم معلومه نه مامانم اینکاره بوده نه بابام:11: