کلید دریبلها به خصوص دريبل زيداني و توضيحي در مورد گزينه هاي قسمت pes- shop در option می خوام
Printable View
کلید دریبلها به خصوص دريبل زيداني و توضيحي در مورد گزينه هاي قسمت pes- shop در option می خوام
مسعود جان. اگه بخوای دریبل زیدانی بکنی بهتره که دسته ی بازی داشته باشی که مجهز به آنالوگ باشه چون اینطوری راحت تره تا کیبورد. برای این جور دریبل کردن، آنالوگ راست رو 360 درجه بچرخون. فقط همین.
درمورد shop هم این رو بگم که شما اگه به اندازه ی کافی پول جمع کرده باشین می تونید استادیم نو بخرید. تیم ها و بازی کن های قدیمی بخرید. دوربین و نمای نویی بخرید. حالت شش ستاره رو بخرید و...............
سلام به همگی بچه ها مرسی با اجازه همگی من امروز عضو این گروه شدم و قبول دارم کونامی 1 سر وگردن از فیفا ایا جلوتره و از فوتبال سگا تا به حالش که پرو 5 باشه من کونامی بازی میکنم
بچه ها کونامی اعلام نکرده که قبل از جام جهانی فوتبالی عرضه کنه؟
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم :rolleye: :rolleye: :cool: ;)
دوست عزیز محسن عضویت شما را تبریک میگم امیدوارم که همیشه در کنار ما باشی ;)
در مورد سوالتون هم تا اونجا که من خبر دارم کونامی هیچ خبر جدیدی از فوتبال جدیدش نداده و قعلا که خبری نیست
ولی اگر میخواهی آمار دقیقتری داشته باشی باید صبر کنی ببینیم کونامی بازهای واقعی مثل amin101 , sub-zero خبری از نسخه جدید این بازی دارن یا نه
موفق و پیروز باشید ;)
سلام دوستان
منم تقریبا 2 هفته ای میشه که PES5رو گرفتم.خوبه ولی یه ذره زیادی طبیعیه یعنی احساس می کنم گل زدن توی این بازی نسبت به WINNING ELEVEN8سخت تره وباید بیش تر تلاش کنی.داورش هم خیلی سختگیره .ولی در کل هر روز بیشتر بهش عادت می کنم.بگزریم
یه سوال داشتم اونم اینکه من با تیم رئال بازی می کنم الان که رسیدم به D1CUPخیلی گل های نا جوری می خورم همش روی پاس فراری.هرکاری کردم که دفاع تیمم نیاد جلو یا کمتر بیاد جلو به نتیجه نرسیدم. توی قسمت Edit Postionهم دفاع هارو تا جای ممکن کشیدم عقب ولی فایده نداشته.اگه راهی هست کمکم کنید ممنون می شم
موفق باشین
;) ;) ;)
آقاamin101 لطف میکنی درباره حذف کردن صحنه های ورود بازیکنان به زمین که گفتی توضیح بدی و بگی چطور می شه این کار رو کرد البته تو pes4
یه سوال دیگه درباره pes5
من این بازی رو گرفتم 2cd بود بعد از نصب هم ارور میداد که ویروسیه یه توضیح هم درباره تعداد cdهای بازی لطف کن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط FAKHER
در PES4 در منوي قبل از شروع بازي كه با زدن start وارد بازي ميشيد گزينهاي به نام Entrance Scene وجود داره
اووون رو off كنيد تا ديگه صحنه ورود بازيكنان نشون داده نشه
-------------------------------------------------------------------------
من پيشنهاد ميكنم PES5 رو نسخه DVD و يا 4 CD اووون رو تهيه كنيد .... اكثر كساني كه 2 CD رو گرفتن مشكل دارن
سلام:
در بازي pes5هر وقت جهت دوربین را در حالتwide قرار می دهم همه ی صندلی های ورز شگاه خالی از تما شا گر می شود !!!!
صدایشان میاید ولی خودشان نیستند !!!
برای رفع این مشکل راهنمایی کنید
یکی هم با گرافیک geforce 5200 مي توان اين بازي را در حالت highبازي كرد؟
حيف كه اين بازي هر چه قدر هم خوب باشه به پاي فوتبال ps2نمي رسه!konami
در مورد سوال اولتون تا حالا به این مشکل بر نخوردم :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
در مورد سوال دوم جوابتون نه است شما با fx 5200 به صورت high نمیتونین این بازی رو اجرا کنید یعنی بازی اجرا میشه ولی به صورت اسلو میشن ;)