اگر امكان داره در مورد اين ترينر توضيح بديد من هم مثلmatr!x_2008 متوجه نشدم اگر بشه توضيح بديد كه چه كاري مي كنه ؟
پيشاپيش تشكر مي كنم .:10:
Printable View
اگر امكان داره در مورد اين ترينر توضيح بديد من هم مثلmatr!x_2008 متوجه نشدم اگر بشه توضيح بديد كه چه كاري مي كنه ؟
پيشاپيش تشكر مي كنم .:10:
ترینر درسته.نقل قول:
ترینر یا به زبان ساده تر ترفند برای بازی ها به کار میره. مثلا شما یک بازی دارید که تند تند مهمات کم میارید یا زود جونتون از بین میره با استفاده از تر فند یا ترینر
میتونید این هارا قفل کنید یا به زبان خودمون این قلم جنس دیگه با استفاده از ترفند تمام نمیشه:13:
این هم توضیح مثل کد تقلب gta 4ولی این یکی شبیه فایل باید بریزی اونجا که بازی را نصب کردی و استفاده کنی.:10:
سلام
با با ایول به کارت خیلی درسته
یه سوالی داشتم برای cod4 این ترینر هایی که گذاشتید روی multiplayer هم کار میکنه اگه نه یه زحمتی بکش یه وال هکی یا ایمبوتی چیزی براش داری به من بده یعنی برای همه بگذار
باز هم ازت ممنونم که این همه تلاش می کنی
دوست عزيز به دليل اينكه خيلي ضايست ما برا مولتي هك نميزنيم !
راستي ازونجا كه بعد يه سال برگشتم دوباره شروع ميكنم ! بازي رسيد دستم ترتيبشو ميدم !
از دوستان قبلي هم هركس خواست باز ترينر بسازه بزاره اينجا ! حيفه ! تاپيك استيكيه ها هنوز !
نقل قول:
اقا این ترینر یعنی چی؟کارش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترینر درسته یا تریلر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ترینر نیست :نقل قول:
ترینر درسته.
توضیح به زبان ساده :
ترینر : برنامه ای ساده برای فعّال کردن کد تقلّب هایی که از قبل برای بازی پیش بینی نشده اند مثلاً :
در بازی gta san andreas وقتی رمز جان بی نهایت رو میزنی وقتی پلیس ها بهت شلّیک کنن بازم از جونت کم می شه ولی با ترینر همچین چیزی نمی شه .
تریلر : دموی پیش نمایش بازی . قبل از ساخت هر بازی برای جمع کردن طرفدار دمو پخش می کنن از بازی .
من با باز کردن ترینر ها مشکل دارم لطفا به عکس زیر توجه کنید ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز نمیتونه ترینتر رو اجرا کنه لطفا کمک !!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آیا شما با CHEAT ENGINE آشنا هستید آیا نرم افزاری برا کم کردن بعض جا ها از بازی دارین یعنی یک ترینر برا بازی جنگ های صلیبی بود که اون آدم هایی رو که جلو قصر زانو میزدند و جزو آدم های بیکار بودند رو تند تند بیرون میفرستاد و سر 1 ثانیه همه باهم بیرون میومدند یا تو کانتر یک چیزی بود که زمانی که مخوای کلت رو در بیاری تقریبا 7 ثانه طول میکشید یا اگه میخواستی تفتگت رو در بیاری تقریبا 5 ثانیه طول میکشه که او رو از تو بازی برداشته بودند و آنی به آنی کلت یا تفنگت در میومد و آمادهی شلیک بود کمک کنین که چجوری میشه این کار هارو خودمون انجام بدیم مانند ساخت ترینر با CHEAT ENGINE آیا نرم افزاری هست که این کار هارو انجام بده ؟؟؟
ممنون
:5::5::5:منتظرم:5::5::5:
سلام. من مي خواستم ميشه يه ترينر براي FarmFrenzy2 كه پول رو زياد كنه برام درست كنيد؟
لطفا هرچه زودتر جواب بدبد؟
ممنون