شاگرد ! :n02:
شما بهتر هست یک بار دیگه نوشته اول من رو بخونید، نوشته ام اگر صرفا به ریشه یابی عوامل خرافات بپردازیم، دردی از کسی دوا نمیشود.
یعنی همون کاری که علم بدون کاربرد انجام میده.
بعدش هم نوشتم مهم اینست که روش های مقابله با خرافات رو بررسی کرد.
تاپیک هم از من نخواسته که بیام خرافات رو تعریف کنم !!
هیچ جا هم نگفتم نقد خرافات = تمسخر و توهین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ماشالله مثل حلوا حرف تو دهن آدم میذارین)
گفتم شیوه ای که در کشور ما و خیلی از جاها در قبال خرافات گرفته شده تمسخر و توهین بوده، زیرا فرد نقاد هرگز احساساتی که یک فرد خرافاتی نسبت به یک پدیده خرافی دارد را ندارد، بنابر این صرفا با علم و منطق خودش میخواهد او را نقد کند پس راه به جایی نمیبرد !
مثالش رو هم ابکس باکس و... اوردم، که لذتی توهم انگیز هست مثل تمسک های توهمی که من به جفت اونایی که بهش خو میگیرن و برای فرار از بدبختی بهش پناه میبرن میتونم بگم خرافاتی یا متوهم چون از نظر من تمسک به اون چیزا بی معنیه.
همچنین نگفتم من میتونم برم با کل آدما صحبت کنم و کاری کنم از خرافات دست بردارن.
متاسفانه پشت سر هم کلی گویی میکنید، در حالیکه من سعی میکنم شمارو در مثال های واقعی قرار بدم و راهکار علمیتون رو بدونم که جز طفره رفتن و انگ زدن کار دیگری انجام نمیدین.
مثال کاربردی :
فردی اعتقاد داره در صورت قمه زدن یک ثواب عظیمی میبره و از نوجوانی هم این کارو انجام داده و الان میانسال هست.
شما به عنوان یک اندیشمند با دنیایی از معلومات و آگاهی لطفا بفرمایید به این انسان چگونه با علم میگین این کارو نکنه و دست از این خرافات برداره؟ من اون علمت رو ببوسم بذارم روی چشمام.
(خواهشا همین یک مثال رو جواب بدین به جای عریضه نویسی مجدد که کار من نیست و...)