خب فکر کنم re1 هم یه تاپیک احتیاج داره :)
دوست من کلت که از اول دست جیل هست ، ولی اگه منظورتون مگنوم هست که شما باید بعد از تکمیل مرحله چهارتا لوح ، مبارزه با درخت و گرفتن آخرین کلید امارت 1 ، ملاقات با وسکر ، بازگشت به امارت 1 ، تو قسمتی که یه اتاق هست که از شما پسورد میخواد و شما پسوردش رو نمی دونید (بعدا بری این پسورد رو بهتون میده که اگه وارد باشید به کارتونم نمیاد ) ، قبل اون اتاق یه اتاقه دیگه هست که شما برقش رو خاموش می کنید و یه الماس دوم میگیرید که تو اونیکی چشمه ببره کار میذارید و بهتون مگنوم رو میده ! ( پس فعلا هنوز به اونجاها نرسیدید )
اون اتاق تاریک تو بازی با جیل به شما تیر بازوکا میده (6تا) ، شما باید رو میز اصلی اتاق شمع ر و با فندکتون روشن کنید (کلا من چون تو شبیه ساز کدها رو تو حافظه تغییر میدم به این مهمات نیازی ندارم ) . بازم اگر سوالی داشتید من در خدمتم .
اون بابایی هم که داره میمیره و البته تو سری remake نمیمیره و یک نقش حیاتی رو بازی می کنه ، Richard Aiken هست که به خاطر عدم موفقیتش در نجات خواهرش عذاب وجدان گرفته و دوست داره هر کسی رو که می تونه نجات بده ! شما تو سری UC می بینید که وقتی ربکا رو از دست همین آقا ماره نجات میده و زخمی میشه کلی خوشحال میشه !
البته عدم نجات خواهرش رو نمی دونم تو کدوم سری میشه متوجه شد ، وکلا اصلا میشه متوجه شد یا جزو فایلهای ضمیمه هست (مثله گزارشهای وسکر ) . در کل تو تاریخچه آمبرلا هست این موضوع ( به این تاپیکم ربطش دادم ;) )