پس همه با هم به یک صدا :نقل قول:
بس کنید پسرای کارخونه ی نوکیا و سونی اریکسون
Printable View
پس همه با هم به یک صدا :نقل قول:
بس کنید پسرای کارخونه ی نوکیا و سونی اریکسون
بله درسته ن93 و ن95 کیفیتشون خیلی عالیه...نقل قول:
ن95 به صورت VGA فیلم برداری میکنه با رزلوشن 480*640 و 30 فریم بر ثانیه که واقعا عالیه و رو دست نداره ....یعنی شبه DVD ...
نه بیاد برسه !!!! موقعی که سامسونگ روی دی 600 روزلیشن 352 در 288 و 20 فریم گذاشت نوکیا کجا بود ؟؟؟ سونی اریکسون هم که تازه روی کا 850 روزلیشن 240 در 320 و 30 فریم رو گذاشته !!! مبارکنقل قول:
امااگر برای فیلم برداری میخوای حتما باید بری سرغ گوشی های نوکیا چون واقعا گوشی های سونی اریکسون توی فیلم برداری به پای گوشی های نوکیا نمیرسه....
چی چی رو داد بزنیم کا 800 کا 800 ؟؟؟ کا 800 وقتی فیلم برداری نداره به چه درد میخوره . من الان اینقدر از یو 700 سامسونگ بدم میاد . این گوشی واثعا خوشگل و پر امکانات حتی جایزه بهترین گوشی رو هم در اروپا گرفت ولی رزولیشن فیلم برداریش مثل کا 800 !!!!
نقل قول:
من نمی دونم اینایی
که به سامسونگ می نازند
الان گوشی داره سامسونگ
که در حد و اندازه های
n95 عادی باشه؟
چه برسه به n95 8gb
حالا اصلا نوکیا رو میزاریم کنار
کدوم گوشی این شرکت به پای کیفیت پخش سری W
سونی اریکسون می رسه ؟؟؟
دوست مننقل قول:
این رو که میگم خودم شخصا با گوشی های w810 - w610 - w850 - تست کردم.
نوکیا 5700 از لحاظ صدا برتری دارد به این گوشی های بالا ..
هم از نظر کیفیت هم بلندی...
دوست عزیز ایشون اول از محاسن نوگیا گفتند بعد گفتند حالا نوکیا به کنار و اسم این گوشیها رو اوردند. تورو خدا دیگه نوکیا رو هم قاطی این دعوا نکنید. در ضمن همهین گوشیهای سونی اریکسون اگه آگوستیکشونو(درایور صدا) رو تقویت کنی صداش 2-3 برایر میشه.
نوکیا صداش خیلی بهتر مخصوصا وقتی که صدای 3250 رو شنیدم مثل ضبط بود !!! چقدر بلند و با کیفیت . ! در ضمن سامسونگ گوشی آی 550 رو با سیستم عامل سیستم سیمبین . وای فای . دوربین 3.2 و اتوفوکاس . جی پی اس . و مشخصات دیگه ای که الان یادم نمیاد داره که کامل ترین گوشی سامسونگ یعنی بعد از ان 95 کامل ترین چون جی پی اس داره
GPS وقتی مورد استفاده قرار نگیره عملا چیز بدرد نخوریه و بغیر از اشغال کردن فضای گوشی چیز دیگه ای نداره.نقل قول:
Sony Ericsson P1i هم GPS داره تازه در تمام اروپا و آمریکای شمالی به فاصله حداقل 2 متری نقشه کوچه های روستاها
رو هم نشون میده چه برسه به شهر ها و اتوبانها.
من یه یکی از شرکت های جی پی اس که در سوئد واقع شده زنگ زدم و شخصا جویای نقشه ایران و مناطق خاورمیانه
شدم. اونها هم خیلی خوش رفتار و با اطلاعات کامل من رو قانع کردند که تا زمانی که اداره راهنمایی رو رانندگی ایران
نقشه درست و حسابی رو از راه های ایران تهیه نکرده و تا زمانی که اونها یک سری امکانات رو خریداری نکنند و در اختیار
ایرانیها قرار ندند هیچ کمپانی نمیتونه سیستم راه یاب یا همون جی پی اس رو برای ایران راه اندازی کنه.
اما خبر خوشحال کننده ای که به من دادند این بود که اونها برنامه ای مجانی از همین شرکت جی پی اس را به من
معرفی کردند که تا فاصله 1 کیلومتری رو بر روی ایران نشون میده.
جزئیات بیشتر رو همراه با توضیحات بیشتر بعدا در تایپک پی1 در انجمن سونی اریکسون قرار میدم.
تو 2m فقط
p990i
اصلا من تو دوربین p990 نویز تا حالا ندیدم حتی در شب نویزی در عکس وجود نداره :18:
من راستش زیاد توی کار جی پی اس نیستم ولی چطور میشه که جی پی اس ان 95 کار کنه ولی برای گوشیای دیگه نه !!!نقل قول:
شما هم یه نگاهی کنید ولی من توی مشخصات پی 1 جی پی اس ندیدم !!!
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, May
Status Available
Size Dimensions 106 x 55 x 17 mm
Weight 124 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.6 inches
- QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3, AAC
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Card slot Memory Stick Micro (M2), 512 MB card included
- 160 MB shared memory
- 128 MB RAM, 256 MB ROM
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN Wi-Fi 802.11b
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0
Features OS Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser HTML (Opera), RSS reader
Games Pro Golf, Qudrapop + downloadable, order now
Colors Silver Black
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
- Java MIDP 2.0
- Video playback
- FM radio with RDS
- Media Player (MP3, AAC)
- Sync ML
- Office applications
- Business card scanning
- Organiser
- Photo album
- Voice memo
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1120 mAh