دوست عزیز از راهنماییت متشکرم . آره حالا که نگاه می کنم فکر کنم اشتباه نوشتم من اونو با سیستم ماهواره ای اشتباه گرفتم....نقل قول:
Printable View
دوست عزیز از راهنماییت متشکرم . آره حالا که نگاه می کنم فکر کنم اشتباه نوشتم من اونو با سیستم ماهواره ای اشتباه گرفتم....نقل قول:
دوستان توضیحات جالب و مفیدی دادند , نیازی به تحلیل بیشتر این موضوع نیست , در هر حال امیدی نیست که تا آخر سال این سیستم راه بیافته .
برای توضیح بیشتر بذارید دسته بندی کنم تا جا بیافته
1- گوشی های تیونر دار ( این گوشی ها با امواج آنالوگ کار میکنه , درست مثل تلویزیون معمولی )
2- گوشی های با قابلیت دریافت ماهواره ( این گوشی ها در داخل کشور غیر مجاز هست , ولی توی دبی میتونی پیدا کنی )
3- گوشی هایی که از ----h پشتیبانی میکنند ( تکنولوژی عنوان شده برای این نوع گوشی هاست )
در ضمن چون احتمالا روی باند Gsm نصب میشه , نیازی به گوشی جدید هم نداره و فقط یه نرم افزار میخواد که روی گوشی نصب بشه .
گفتم احتمالا , ولی ممکنه فرکانس دیگه ای براش در نظر بگیرن که اونوقت گوشی مخصوص میخواد .
از S@M@Nd و CD-RW ممنونم بابت راهنمايي جامع و كاملتون.
با اين ترتيب گوشي n92 ,n77 دو گوشي غير مجاز به حساب مي ياند و اين دو گوشي رو اگه بشه گير اورد مي توان بدون واسطه كانال هاي ماهواره اي رو دريافت كرد.
درست گفتم؟؟؟؟؟؟
توی ایران اگرم بشه قیمتش سر به فلک میکشه
فقط نوکیا نیست که گوشی های با قابلیت دریافت ماهواره رو میزنه , خیلی از شرکتها دارند منتها ...... اینجا ایرانه .نقل قول:
سالام دوست عزيز ميخواستم بدونم N77 چه در داخل ايران و چه در خارج ميتونه كانالهاي ماهواره اي رو دريافت بكنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و اگرهزينه اي هم داره چقدره .از چند جاي ديگه هم پرسيدم ولي جوابم رو هنوز ندادن ممنون ميشم اگه جوابم رو سريعتر بدي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only N77 Satellite
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gprs digeee?
این گوشی اگه وارد بشه غیر قانونی هست .نقل قول:
دریافت تلویزیون به روش دیجیتال با اونی که شما میگی زمین تا آسمون فرقشه , پستهای قبلی منو بخونید .