استفاده نمیکنه چون واسه ی آینده ذخیره کرده!!!
زمانی که تمام گوشی های سری 5 کفن پوسوند میخواد بگه که بیاید ببینید سری 4 من چه قابلیتی داره !!!
حالا فکرش رو بکنید سری 5 جدید چی خواهد بود ! (یه بار این سری ها رو تکرار میکنه!!)
استفاده نمیکنه چون واسه ی آینده ذخیره کرده!!!
زمانی که تمام گوشی های سری 5 کفن پوسوند میخواد بگه که بیاید ببینید سری 4 من چه قابلیتی داره !!!
حالا فکرش رو بکنید سری 5 جدید چی خواهد بود ! (یه بار این سری ها رو تکرار میکنه!!)
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .راس میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3310 هستش دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .4 تا عددده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیگاه کنین
3و3و1و0
این 3 ها با هم فرق دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش معلم ریاضیت کی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکتر حسابی نبوده احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده که این تاپیک رو آوردم بالا.آخه واجب بود این پست و بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينجا تك تك تك پست ها رو خوندم با خودم فكر كردم خالي از عريضه هستش كه من هيچ پستي نزنم. مرام همتونو عشقه