سلام دوستان. تازه از بن آزاد شدم و خيلی خوشحالم. و بيشتر از اون از این خوشحالم که تونستم بازی باز های بيشتری رو با این بازی آشنا کنم. همگی موفق باشيد
Printable View
سلام دوستان. تازه از بن آزاد شدم و خيلی خوشحالم. و بيشتر از اون از این خوشحالم که تونستم بازی باز های بيشتری رو با این بازی آشنا کنم. همگی موفق باشيد
ببخشید من این بازی رو نصب کردم و کرک هم کپی کردم ولی در اجرای بازی ، پیغام میده که کارت گرافیک شما OpenGl 1.3 به بالا رو ساپورت نمیکنه !
این هم سیستم من :
CPU : 3.0 Full 2MB Cache
VGA : Geforce 7300 GS
Ram : 1Gig King Stone
نمیدونم مشکل از کجاست !
سیستم من از شما پایین تره ولی راحت اجرا میشد!
سلام. ممکنه اشکال از کرکتون باشه.نقل قول:
تو چند صفحه قبل يکی از دوستان يک کرک گزاشته بودند. از اون استفاده کن شايد به درد بخوره
ويندوزتون چيه؟
راه حل مشکل شما تو پست 33 صفحه ی 4 قرار داره دوست عزیز.نقل قول:
موفق باشی
از همگی ممنون . ببخشید که دیر اومدم چون تاپیک رو گم کرده بودم!
دير اومدی؟
مگه کاری داشتی که بايد انجام ميدادی؟
منظورش اینه که دیر جواب داد و تشکر کرد.
ممنون از همگی . درست شد . فعلا دارم بازی میکنم هر جا گیر کردم بهتون میگم .
ببخشید من در اول بازی گیر کردم ! ( به نام خدا ! از همین ابتدا گیر کردم ! )
من در همون اولش هستم که یک گارد هست و ما از پشت میریم و اونو از پشت میزنیم و با اسلحه ی خودش ، خودش رو میکشیم . بعد من اسلحه اش رو گرفتم ( همون ShutGun ) بعد یه دری هست که قفله و چند تا جعبه روی هم . بعد میدونم باید چیکار کنم ولی نمیشه . باید از جعبه ها برم بالا و لبه ی یک نرده ی زرد رنگ رو بگیرم ( Side Ways ) و از نرده ها برم بالا . عکس هم گرفتم این زیر میزارم . توی عکس جنازه ی گارد هم هست :
خواهشا کمک کنید . نمیدونم اشکال از بازی هست یا اشکال از من که نیمتونم اون قسمت رو رد کنم . ممنون .کد:http://m1.freeshare.us/170fs620151.jpg