چه جالب سیستم من هم درست مثل سیستم شماست:27:نقل قول:
سلام.
من این بازی رو با کارت گرافیک geforce 6200 256mb و 1gig رم و cpu 2.8 رو حالت low وبعضی گزینه ها روی medium اجرا کردم.بازی خیلی با حالیه الان هم مرحله ی 8 هستم.
ممنون.
Printable View
چه جالب سیستم من هم درست مثل سیستم شماست:27:نقل قول:
سلام.
من این بازی رو با کارت گرافیک geforce 6200 256mb و 1gig رم و cpu 2.8 رو حالت low وبعضی گزینه ها روی medium اجرا کردم.بازی خیلی با حالیه الان هم مرحله ی 8 هستم.
ممنون.
DVD من اصلا کرک نداره دوست عزیز! در ضمن چرا توی ویندوز ویستا باید با DirectX9 بازی رو اجرا کنم؟نقل قول:
مگه میشه کرک نداشته باشه؟واسه من تو هر 2 دیویدی 10 فایل کرک گذشته.
نمیدونم چرا.زیاد در مورد DirectX اطلاعات ندارم اما چون تو هر ویندوز بازی رو اجرا کردم میگم.تو ویستا هم با 9 اجرا میشه نه 10.
من دیویدیه بازیم ندارم دیگه والا برات کرکو آپ میکردم!احتمالا بدون کرک ارور نتوورک میده درسته؟
ERR03: Failed to initialize DirectX10
با DirectX9 هم ارور نمیده، وارد منوی بازی میشه اما وقتی New Game رو انتخاب می کنم در هنگام لود کردن از بازی خارج میشه!
اقا سلا م چند سوال داشتم
1-اين بازي وحشتناكه؟
2- اين بازي سوم شخصه ؟
3- اين بازي رويه سيستم من اجرا ميشه گرافيك 6200 جي فورس پي سي آي اكسپرس 64 مگ تا 256 ساپورت ميكنه در واقع از رويه رم شر ميكنه همون 256 هستش و بازيهايي مثله اسپلينتر سل دوبل اگنت -نيد فور اسپيد كربن-تام رايدر انيورسوري- انواع فيفا - و غيره رو ش اجرا كردم و به پايان رساندم
رم يك گيگا بايت سي پي يو 26.6 هستش
اميدوارم جواب مثبت بگيرم از شما ها
اون 10 که مشخصه نباید رفت سراغش چون رو سیستم نصب نیست!
9 رو نمیدونم.این که موقع لود در بیاد عجیبه!کسایی که من میشناختم تو کرک مونده بودن و همون ارور نتوورک.ماله شما فرق داره.البته یکی از بچه ها گفت از بازی خارج میشده این مدلی رفته تو ویستا بازی کرده درست شده!
فکر می کنید اگر درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم مشکل Dx10 حل بشه؟
1- نه زیاد.من که نترسیدم:31:یکم شبیه کارتون finla fantasy 2 بود.همون ارواح درون.نقل قول:
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک عکس از مرحله اول بازیه.
3-زیاد خوب نباید اجرا شه!من با 8500 دارم رو وسط بازی میکنم.2 گیگ رم و سی پی یو 2.3 دو هسته ای!اما بازی رو اجرا میکنه.
من سیستمم اینه
CPU:3 FULL
VGA:7100 GS
RAM:1GIG
حالا بازی قشنگیه
من Bioshock رو تو VISTA با high بازی کردم فکر کنم این بازی بتونم تواین ویندوز بازی کنم نظر شما چیه
من توضيح دقيق تر ميخوام اگه امكان داره بهم بگين اين بازي وحشتناك 2-اين بازي رويه سيستم من اجرا ميشه گرافيك 6200 جي فورس پي سي آي اكسپرس 64 مگ تا 256 ساپورت ميكنه در واقع از رويه رم شر ميكنه همون 256 هستش و بازيهايي مثله اسپلينتر سل دوبل اگنت -نيد فور اسپيد كربن-تام رايدر انيورسوري- انواع فيفا - و غيره رو ش اجرا كردم و به پايان رساندمنقل قول:
برايه من مهم نيست كه كيفيت بياد پايين در حين اجرا برايه من مهم اينكه اين بازي اجرا بشه همين